Ukrainian Vancouver
-
Краще самій, вибіріть перевізника і прямо на сайті купуйте
-
Тоді підозріло
-
Немає за що)
-
Подскажите пожалуйста кто нибудь,сдал биометрию 8 февраля,жду приглашения на вклейку визы.Может ли такое быть,если не пригласят до закрытия программы (31 марта),то я в пролёте?
-
Вітаю! я smm спеціаліст, таргетолог. На разі, відкрита до нових проектів. Допоможу розвинути ваші соціальні мережі та знайти свого клієнта. Працюю з різними нішами та особистими блогами. (бьюті, стоматології, кафе і ресторани, флористика, виробництва, хенд мейд, салони краси та ін.) Звертайтесь в особисті!
-
Добрый день! Есть парикмахер в чате?
-
У меня друг проходил биометрию ещё в июле и пока ещё не получил визу, а эго девушка получила в сентябре. Это все индивидуально. Но если вы прошли биометрию то ваша заявка на рассмотрении. Вам остаётся только ждать когда ее вам одобрят.
-
Да,но я слышал,что Work Permit после 31 марта уже выдавать не будут в принципе.
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, крім Саксесс в аеропорту Ванкувера ще якісь організації допомогають з безкоштовним розміщенням на перший час?
-
Дякую
-
Ні, вони єдині
-
Осенью начали выдавать рабочие визы на 3 года. Так что не переживайте.
-
Там дві організації, але працюють як одна, вони навіть в різних місцях. Я зараз з ноутбук кину посилання
-
Ні, немає. В аеропорту в Ванкувері Success поселить або в Річмонді, або в центрі - якщо є місця.
-
Доброго дня шукаю няню, щоб забирала сина зі школи і приводила додому. 2 клас, 7 років. Школа- 230 Keith Rd W, North Vancouver, BC V7M 1L8 Дім- 111 E. First Street North Vancouver V7L 1B2 Вівторок , четвер , п’ятниця - забрати о 3 Середу- забрати о 2 Оплата за домовленістю .