Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка , чи можна придбати білет в аеропорту Торонто за готівку , чи тільки картою?
-
Ну так
-
Ворк перміт видадуть а сін ні, а волонтери є , тільки в 23.30 їх може небуття
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка чи буде нормально працювати в Канаді випрямляч для волосся з такими характеристиками: 110-240v 50/60hz 39 w ?
-
так, раджу Kozak Ukraїnian Eatery в New West для тих хто бажає поїсти нашої кухні. Їли там чудовий борщ і у нас прийняли замовлення українською (хоча, як я зрозумів, там є і не-україномовні працівники). Конкретно місце в new west невеличке і посидіти всередині якщо і вийде, то точно не так зручно як в ресторані. Але якщо я правильно памʼятаю - у них є кілька інших закладів, цей більше як для швидкого перекусу і самовиносу. Є борщ, багато крутої випічки, салатів
-
Ще одна локація укр ресторану Kozak знаходиться у центрі, адреса: 1 W Cordova St. Часи роботи: пн-чт і неділя: 11:00-21:00 Пт і сб: 11:00-23:00 Меню достатньо велике, і там же можна придбати хліб власного виробництва, випічку, гречку, сметану, творог, хрін, квас, нормальну гірцицю і соління ( ! ) без додавання шаленої кількості оцету🥵 Якщо підете ввечері у пт або сб, краще заздалегідь забронювати столик)
-
Всім хелоу. Маю питання: чи всім приходить на пошту підтвердження ворк перміта після вклеювання візи? Бо я отримав візу ще минулого року, але на пошту нічого не отримав
-
Зрозумів, дякую за те що поділилися досвідом 😊 Буду їм писати
-
А він критично необхідний? Чи я можу до IRCC написати на пошту з вимогою вислати мені повторно? Бо перевіряв і в кабінеті і в спамі і ніфіга