Ukrainian Vancouver
-
Любі друзі підскажіть где можливо пріобрісти стікі на Iqos чи glo якщо ту продають таке
-
30.12.2016 році я виїхав з України. Більше 6 років я не живу в Україні. Бажання йти воювати в мене немає, але бажання допомагати моїй країні є, і я думаю я це зможу зробити тут. Дякую за гостре питання.
-
Не виправдовую нікого і не засуджую.В кожного індивідуальний випадок.Європа надала можливість міняти країни тимчасового захисту не просто так.Тут від зміни клімату,до неможливості утримувати дітей тим,хто немає можливості працювати.Коли в одній країні перенасичення,в іншій можутб бути вільні місця і тд.В інтернеті реальної інформації мало,тому дуже багато людей міняють країни.Я точно знаю,що люди які приїхали на початку війни,отримали повноцінне житло не збираються міняти країну,а навпаки роздумують над легалізацією.Почитаючи від кінця літа ситуація стає все гіршою,тому люди з останніх сил шукають місце в останньому вагоні.Криза зачіпила навіть США і Канаду,тому про європу мови нема.Європейці ставляться з розумінням до зміни країн,тому що європа демократична,вільна.Звісно є країни,які не охоче беруть тих,хто вже був в безпечному місці,але ці країни всім відомі,тому залишається вибирати з того що залишилось.Повірте,зараз в європі такі проблеми з роботою,що 80% людей,які недавно приїхали(3-5) місяців тому при великому бажанні працювати змушені сидіти на соціалці.Час йде,а соціалка покриває тільки продукти,перспектив і планів на майбутнє немає,а це не може адекватну людину задовільнити
-
Я дуууже раджу дуже добре подумати, обираючі провінцію та місто з якої ви плануєте почати свій шлях у Канаді. Ванкувер - справді одне з найпрекрасніших міст світу. Та почавши саме звідци, ваш канадський старт буде найважчим. А , головне, зрозумійте- зараз ви ще не стали емігрантами. Ви - особи, яким тимчасово дозволено знаходитись на території Канади та працювати. До того, щоб стати нмігрантом, доведеться пройти досить довгий та тяжкий шлях. Саме у ВС перспективи отримати PR та потім мати можливість залишитись у Канаді мінімальні. Еміграційна програма провінції досить важка. Раджу подумати відносно інших, більш лояльних до нових емігрантів провінцій. Там процес адаптації буде менш стресовим, вимоги еміграційних програм менш жорсткі. Отримавши там PR, як буде бажання, завжди можна переїхати. А от почавши з ВС, потім переїхати та отримати номінацію, скажімо в Манітобі, вже скоріш за все,не вийде. Наголошую, це тільки ваша доля, ваше рішення, всі наслідки якого теж достануться тільки вам. Канада - прекрасна велика, різноманітна країна, вона дає багатьом українцям шанс на нове життя. Нажаль хватить мудрості та розсуду ним скористатись далеко не всім. Думайте, вивчайте інформацію, вирішуйте, дійте! Бажаю успіху!
-
Можу ще добавити,що найлегший шлях до отримання повноцінних документів зараз на острові Сен П'єр і Мікелон.Але так як найбільше місто має 100 тис населення,і там важко знайти собі місце,потрібне обов'язково авто.В мене там родич,там людям видають PR за пів року(я знаю конкрктно за місто Сент Джонс)
-
В Ньюфауленті ще вимоги знання англіської 4 з 10,може комусь пригодиться)
-
дякую,не знав
-
Развитие вашего бизнеса в 2023 году – реальность, а не миф вместе с Digital agency "Wiwa" ! 🔥 Мы поможет вам в продвижении вашего бизнеса, творчества или личности и выведем на новый уровень дохода и узнаваемости! 📌 Мы специализируемся абсолютно на всех соцсетях, занимаемся настройкой рекламы, полностью упаковываем посадочные страницы и делаем так, чтобы вы имели заработок и успех уже в первые 2 недели сотрудничества 😎 Кроме того: 💼 Кейсы и портфолио предоставляем в личные сообщения 💫 Работаем на всех языках вне зависимости от вашего рода деятельности ✅ У нас самые лояльные цены на пакеты продвижения и настройку рекламы в штатах Всё это и многое другое вы сможете получить благодаря Digital agency "Wiwa" ! 😍
-
треба приходити персонально і заповнювати форму в Western ESL Services (знайдіть по назві на гугл картах), або відправляти її поштою (не електронною). Після заповнення форми вам на пошту через 2 тижні має прийти лист, в якому буде вказана дата та час тесту. Проте очікування там дике, ми з дружиною від моменту заповнення форми до тесту чекали 3 місяці. Їй лист з датою тесту прийшов поштою, а мені чомусь ні - прийшлося знову їхати і питати in person
-
Розподіляють за адресою - кожна адреса відноситься до певної школи.