Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Kuznetsov
    wrote on last edited by
    12 лет здесь
    1 Reply Last reply
    0
  • t186928330T Offline
    t186928330T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Ми на дитину отримали схожий документ як ворк перміт, але це для навчання, щоб можно було у школу пійти. Ваша старша вже у 5 може йти до школи і вони будуть цей документ питати. Ми страховку не робили, бо для українців діє від разу страхування, навіть якщо ще не прийшла картка то можна оплатити а потім гроші повернути. Нам картка прийшла десь через 2 тижні після того як я онлайн заповнила заявку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t943151420T Offline
    t943151420T Offline
    Robert Brenton
    wrote on last edited by
    Доброго всім дня народ! Підкажіть будь ласка де можна відкрити банк акаунт без апоітменту? Декілька банків обійшли. Вільні дати через тиждень, не хотілося б чекати. Дякую всім
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Привіт! Якщо хтось їде з України у Ванкувер скоро, напишіть мені, будь ласка 🙏 Хочу знайти людину, яка б могла привезти книгу, бо пошта таке не приймає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Verheles
    wrote on last edited by
    Вітаю! Хто збирається летіти з Європи до Ванкувера влітку? Дуже прошу про допомогу. Моя мама зараз в Україні і збирається до мене. Але вона боїться, ніколи не літала. Тим паче не знає зовсім англійської. Може хтось збирається, то візьме у компанію в дорозі? Квитків ще не має. Ми в аеропорту Ванкуверу зустрінемо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t506822142T Offline
    t506822142T Offline
    Vadim Korohoda
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Можливо хтось працює на СТО, та може зробити safety?
    1 Reply Last reply
    0
  • t190195437T Offline
    t190195437T Offline
    Eugen
    wrote on last edited by
    Доброго всім дня. Мені цікаво. А якщо працювати віддалено з Канади на американську компанію, це може рахуватися як канадійський досвід праці для PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Davydenko
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть, чи реально у Ванкувері знайти сімей, які готові прийняти подружжя тимчасо пожити? Прилітаємо з чоловіком у Ванкувер у кінці березні Дякую 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Babichev
    wrote on last edited by
    Нет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Дуже дуже малореально. Ванкувер - найдорожче місто Канади. Фактично мова йде про отримання просто так декілька тисяч доларів. Звістно, шукайте, гірше від того не буде. То яка Ви вже сюди зібрались, то повинні чітко розуміти - тут все досить дорого і мати гроші , досить серьйозні гроші, які готові витратити просто ща дах над головою. На перший час, як повезе, можуть надати безкоштовний отель. Але гараній немає AIRBNB надалі. Ціни можете глянути самі. Далі вже шукати постійне житло десь $2500 на місяць. Зняти досить непросто, бо попит перевищує пропозицію , орендодавець має можливість обирати та бажає бачити тенантів з роботою, кредитним рейтингом та рекомендаціями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Davydenko
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я взагалі закликаю шановних співвітчизників дуже добре подумати, перед тим, як починати свій шлях у Канаді саме з Ванкуверу. Повторюватись не хочу. Як цікаво, можете продивитись стрічку. Декілька днів тому мали місце досить емоційні суперечки на цю тему. Та , як ваше рішення остаточне, постарайтесь вивчити накнайбільше інформації, щоб реальність не стала неприємним сюрпризом. Ванкувер справді одне з найпрекрасніших міст світу, як власться знайти в ньому своє місце. Хай щастить!
    1 Reply Last reply
    0
  • t130048765T Offline
    t130048765T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Запрошую вас на групові заняття з HIIT в Chinatown (вівторок чи середа) о 18:00 і 19:00. Я - Саша, тренер з 6-річним досвідом тренера, спеціалізуюся на HIIT, силових тренуваннях та схудненні. Для групових занять будуть 2 групи: beginners and intermediate. Крім того, я пропоную індивідуальні тренування. Якщо вам цікаво, будь ласка, пишіть в особисті повідомлення. 1. Ваш рівень підготовки 2. Зручний час та день 3. Ваші питання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Davydenko
    wrote on last edited by
    Звісно, дякую. Ми з літа все вивчаємо і підходимо дуже з головою до вибору.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga KuzKuz
    wrote on last edited by
    SIN федеральний, тому немає різниці де його оформити - він буде діяти у будь-якій провінції. Мобільний номер вам краще мати місцевий - тому візьміть prepaid sim-картку в Торонто, і постійний контракт / номер вже в Ванкувері. Якщо рахунок відкриваєте у великому банку (TD, RBC, CIBC, Scotia), то вам треба буде після переїзду тільки адресу змінити. Тобто можете сміливо рахунок в цих банках відкривати поки ви у Торонто. Медогляд проходьте в ВС, бо тут він безкоштовний, а в Онтаріо треба платити. Налегше по-перше отримати номер медичного страхування (MSP), і з ним безкоштовно робити медогляд. Посилання як подати на MSP я вам зараз в приват скину. Work Permit: поясніть офіцеру, що ви будете переїздити, щоб вам не вписували провінцію у Work Permit.
    1 Reply Last reply
    0
  • t488700045T Offline
    t488700045T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Вітаю! А можна і мені посилання на подачу wsp, бо теж хвилююсь, щоб нічого не забути. Дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga KuzKuz
    wrote on last edited by
    Відіслала 😃
    1 Reply Last reply
    0
  • t783061527T Offline
    t783061527T Offline
    Artem Robuliak
    wrote on last edited by
    Добрий день, і мені будь ласка)
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Це не емоційні суперечки, це просто захейтили чувака на рівному місці((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Та мова зовмім не про дядьку, що хизувався тим, що жив у маЦкві. Тільки повний дурень стане таким зараз хвалитись. Та ідіотизм не є злочином, то біда конкретної особи, не більше. Мене особисто здивувала обурлива реакція на заклик вмикати мізки , тверезо оцінювати власні сили та ресурси, думати, вивчати інформацію, планувати майбунє життя та намагатись розуміти наслідки, які потягнуть за собою ті чи інші кроки. От тут виникло справжне обурення та зависання від перенавантаження всих систем
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags