Ukrainian Vancouver
-
Подскажите пожалуйста ,если одна авиакомпания то выходить за пределы терминала не надо правильно и багаж заново сдавать не надо ?
-
Я собі точно такий квиток купила. Із Варшави летите омпанією LOT а з Лондона Air Canada. Багаж автоматично перенаправляють в місце призначення. Візи не потрібно, із аеропорту не виходите.
-
Дуже дякую
-
Декларувати кошти , якщо більше 10000 маєте , отримувати у офіцера WP в летіти дальше
-
То що робити
-
Якщо не вспіваєм?
-
Work permit потрібно оформити в першому аеропорту
-
Чи зможемо ми все це зробити в Ванкувері та що нам робити в Калгарі.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, летимо у Ванкувер з пересадкою в Калгарі. Чув що ворк перміт та пограничних щось пише, типу скільки ми можемо перебувати в канаді. Але ми прилітаємо в Калгарі і пересадка півтори години, де нам робити ворк перміт і що порекомендуєте робити, як нам бути в калгарі. Часу в нас буде мало, півтори години лише.
-
Всм?
-
То зарабатывать ещё надо будет
-
Як це поетапно зробити в Калгарі коли ми вийдемо з літака, і в нас буде півтори години на пересадку
-
Що таке декларація? Як це зробити?
-
Декларуйте також Тоді не буде запитань звідки кошти і не доведеться з них платити податок потім
-
Приєднуйтесь 👾 Створила чат з інформацією для тих, хто хоче почати роботу у Uber eats, або вже там працює Там ви знайдете всю необхідну інформацію яка вам потрібна для початку або прийняття рішення чи варто починати 🙃
-
то що?
-
Якщо маємо меньше 10000
-
Да, можете не успеть
-
Побыстрее идти в отдел immigration
-
Я это знаю, по этому и думаю что делать, потому что пересадка только полтора часа, а я думаю что врятли успеем за полтора часа сделать всё
16 Jan 2023, 06:08
6748/31531
33 minutes ago