Ukrainian Vancouver
-
Жди второе письмо с пластиком
-
Делают
-
А пластикові health card не відмінили? Бо читала таку інфу, що не роблять зараз вже окрему картку зі страховим номером.
-
Всім привіт. Мітинг сьогодня і в неділю чи як? Я шось не можу зрозуміти.
-
У нас було 1 год 40 хв. Все вистачило, там все зручно, йдеш відразу на пересадку, навіть чекали ще
-
Всім привіт Підскажіть будь ласка ,якщо до 10к канадських доларів ,то можна не декларувати ,а на карту якщо покласти ,не буде питань ?
-
Дякую. Буду чекати)
-
Доброго дня👋 Хто знаю скільки зараз зубні тут беруть? А то цін ніяких на сайтах не пишуть
-
Дякую велике
-
Це дуже загальне питання. Все залежить від проблеми, яку треба вирішити. Звичайна пломба десь $200-400, канал $1300, міст $2500, імплант від $4000, брекети $6000. Ціни всюди однакові. Різна ступінь безсовістності в питанні розводу на гроші
-
Дякую🥰
-
Вот список стоматологов, которые дают скидки для украинцев
-
Дякую
-
Так. Два різних мітинги, у різних місцях. Сьогодні увечері - вшанування пам'яті загиблих, варта зі свічками біля бібліотеки. У неділю - великий мітинг вдень, о 15:00 на Jack Poole Plaza (біля олімпійського вогню), мітинг-нагадування канадцям, що війна не закінчена, і Україні потрібна підтримка світу.
-
Щиро вдячна))))
-
Всім привіт!підкажіть можливо у когось є електронний варіант книжки з правилами дор.руху Британська Колумбія.Дякую!
-
Дякую)і за пораду теж)
-
Чому? Я сдал на русском без проблем
-
Рекомендую вчити та здавати тільки мовою оригіналу.
-
І водіння на руському? Питання: навіщо? Руський переклад на теоретичному тесті жахливий. Простіше в ньому заплутатися, ніж в оригінальному англійському. Ну і потім, як ви тут жити, спілкуватися та взаємодіяти з тими ж державними органами будете, якщо навіть права англійською отримати не можете?
16 Jan 2023, 06:08
6903/31500
about 11 hours ago