Ukrainian Vancouver
-
Та ми всі намагаємось зрозуміти зараз
-
Ну то так😂
-
шо за додики
-
Плюс комбінація ДНР і Чечня - це явно не про підтримку українців.
-
Я про прапор з відео. Чечня - це окупована росією територія. Прапор незалежної Ічкерії трішки інший.
-
У Ічкерії трохи інший, то ж може підтримати свого друзяку-сєпара прийшов )
-
Цікаво доречі може треба залучити до мітингів і чеченців, і опозицію росіян? Нехай теж стоять і мітинують проти хуйла і за Україну
-
Ну вони схожі)
-
Є таке 🙂 1 - Чечня, 2 - Ічкерія.
-
Так? А хто, де?
-
Сьогодні були на мітигну, лише без прапорів своїх
-
Бело- синий запрещен в раше, Под ним вроде как воюет легион который присоединился к ВСУ
-
Тільки тут не так багато людей, які готові виходити на мітинги
-
Вони і організовують. Те що ви цього не бачите не означає що цього нема
-
А ви їх не запитували, чому вони власні мітинги не організовують? Звичайно це не ок, що ми на них так тригеримось, але у нас у всіх птср завдяки їх країнам.
-
Треба проводити пояснення людям що до чого
-
Я була із знайомими з Росії, були їх знайомі, були люди з Білорусі Але вони вже один раз прийшли на український мітинг зі біло-синьо-білими і біло-червоно-білими то до них домахались по типу "москалі, путіністи, ідіть звідси", хоча люди тут задовго до війни і давно не підтримують хуйло, регулярно донатять на ЗСУ
-
Зрозуміло, вдячна за пояснення, бо я абсолютно без негативу запитую, адже і правда цікаво. За цей рік таких подій не бачила в місті.
-
У багатьох в рашкі лишились сім'ї і їх буквально залякують тим що повбивають сім'ї якщо вони тут будуть протестувати
-
У кого є відео з мітингу на підтримку Ванкувер, покидайте, будь ласка, в особисті, поясню навіщо
16 Jan 2023, 06:08
7024/31538
about 3 hours ago