Ukrainian Vancouver
-
Ну якщо Ви в Україні то потрібно щоб у родичів в Канаді була карта українського банку і просто її поповнити або виїхати наприклад в Польщу і відправити наприклад Мониграмм. З України зараз перекази заборонені
-
Добрый день ! 👋 Ищу информацию по поводу работы вахтовым методом на севере Канады 🇨🇦 Смотрел видео на ютуб , там описывалась вакансия на которую якобы принимают Украинцев , суть работы заключалась бурении отверстий под сейсмо датчики . К сожалению авторы ролика на связь не выходят. Буду благодарен любой информации) Всем добра !🌈
-
Найбільший mall - Metrotown. Ще великий Tsawwassen Mills Mall. Pacific Mall маленький порівняно з ними. Також великі є Queensborough Mall, Coquitlam Mall, Willowbrook Mall - подивіться який вам ближче.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кто знает ,где в частности в Киеве необходимо брать справку о стаже безаварийного вождения для того что бы приехав Канаду зачли этот опыт и стоимость страховки на машину была меньше с учётом получения канадских прав ?
-
Не буде потім проблем з візою?
-
Усім привіт! Маю питаннячко: мій друг дебіл продуршляв 30 днів з моменту отримання листа про біометрію. Чи він може ще записатися і здати, чи йому треба знову реєструватися?
-
Доброго дня! Як в Канаді з ковід-карантином? Чи обов'язкова вакцинація? Дякую
-
Може спробувати надіслать на вклейку с листом поясненням, може пощастить і будуть у доброму настрої вклеють візу. У минулому році багато писали по чатам що до українців наразі не так прискіпливо ставляться. Розуміють що за обставин війни не завжди можливо дотриматись усіх правил. Не знаю як зараз, на той час Відень і Дюсельдорф робили усе оперативно
-
Чи можна якось прискорити запрошення на візу дитині? Батьки вже отримали візи. А дитині немає запрошення на вклейку візи
-
Хтось щось чув за продовжнння виплат?Не встигаю до 31 березня вилетіти...