Ukrainian Vancouver
-
Дуже швидко. Записались, здали іспити, пішли до школи - мабуть кілька днів або тиждень.
-
Дякую
-
Записувались до школи у welcome center (Newcomer Welcome Centre - Online Student Registration). Школу дають по району проживання
-
Нам направляли повiдомлення про спiвбесiду All English learners are assessed on their reading, writing, grammar, vocabulary, and mathematics upon enrollment at the Vancouver School Board. Elementary students also do an oral assessment.
-
🎹🎶 ФОРТЕПІАНО ОНЛАЙН 🎹🎶 -Досі хочеш навчитись грати але ніяк не виходить по безкоштовним додатках на смартфоні? -Завжди мріяв але відкладав на потім?! Тоді саме час прийти до нас на заняття 🎹 ✔️Почнеш грати улюблені мелодії за 2 місяці! ✔️Вивчиш ноти та здивуєш у компанії знайомих чудовим хоббі! ✔️Зможеш підбирати акорди до улюблених пісень на слух! -Все це та ще більше на заняттях з Фортепіано ОНЛАЙН- 🌎 Пробне заняття лише 3💲,3💶,4 Кан.💲 Або -120 грн
-
Можливо хтось знає як дібратися сьогодні вночі з Abbotsford до Ванкувера?
-
На убері)
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста хорошего эмиграционного консультанта по BC 🇨🇦 По возможности скиньте информацию в личку 📩 Всем спасибо! Хорошего дня и отличного настроения 😂 ☀️🌈
-
Вчера летели Ганновер-Калгари-Ванкувер - стыковочные рейсы. Багаж - до 23 кг. По Калгари не забирали чемоданы, они напрямую поехали в Ванкувер. Документы оформили в Калгари
-
Дякую за відповідь 🇺🇦🙏
-
Доброго дня ! Підкажіть будьласка як зареєструватися в готель онлайн? І чи є у вас знайомир рієлтор для оренди квартири
-
Червоного Хреста в Ванкувері вже давно нема. Замість них організація Success. В них поперед забронювати місце неможливо. Вони нададуть готель вже по прильоту, але тільки якщо будуть вільні місця. Надають перевагу родинам з дітьми.
-
Я мала на увазі готель від красного хреста
-
Якщо мова йде про звичайний готель, то можна зареєструватись або напряму на сайті готелю, або через Booking com чи Hotels com. Я найчастіше Booking користуюсь. На обох з цих сайтів можна порівняти ціни та найти знижки. Ріелтори в Канаді не займаються орендою житла. Шукати треба самим - сайти Padmapper, Rentfaster, Facebook Marketplace, Kijiji, Craigslist. Будьте обережні щодо шахраїв, ніколи не відсилайте гроші не побачивши житло, не підписавши договору і також варто впевнитись що це власник здає житло (якщо будете знімати напряму у господаря).
-
Дякую 🙏🇺🇦
-
Підкажіть будь ласка.Якщо я подав анкету на Cuaet,але розумію що не встигну виїхати до 31 березня,я можу подати ще одну анкету на термінову візу без фольги?
-
"Сільпо" у Києві перетворилось на "Сіль" Ви підписані на всі наші канали?: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: TELEGRAM INSTAGRAM FACEBOOK 🇺🇦Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
ПРИВІТ ВСІМ ДОСТУПНА РОБОТА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА БАТЬКІВ У КАНАДЕ... НАДІШЛІТЬ DM ЧЕРЕЗ WHATSAPP І ЗАКИДІТЬ СВОЄ РЕЗЮМЕ +1 (505) 539‑4990
-
Ребят, может кто знает где ищут работник в отель или склады? Прям ну никто не отвечает на этом индид(
-
Не обов'язково виїжджати до 3й березня. Достатньо заяву подати на cuaet, а виїхати можна коли хочете
16 Jan 2023, 06:08
7280/31399
about 3 hours ago