Ukrainian Vancouver
-
Але ви не казали нічого про виплати, ви казали про виїзд
-
Мы летели. Нам вообще вопросов таких не задавали с небольшим перевесом.
-
Вы в Ванкувере? Из резюме убрали ваше образование, опыт работы менеджером и тп? Могут не отвечать, если вы over qualified. Если вы ищете простую первичную работу лучше резюме упростить по максимуму. Разумеется никаких фото, и контакт должен быть местный.
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
Я шукаю. Але я один і прилітаю 9го березня до Ванкуверу
-
Проверяйте кабинет! Раньше на почту приходили сообщения в которых прям написано было о изменениях , а сейчас просто что « проверьте ваш статус» . Перечень документов вам пришлют в письме. На сколько я помню это паспорт, адрес обратный написать и вложить в каждый паспорт, сам бланк приглашение на вклейку и квитанция о обратной курьерской доставке на каждый паспорт отдельно ( но это если вы из Европы отправляете). Если из Украины, постучите мне в ЛС , я дам контакты агентства. Несколько моих друзей с их помощью отправляли и уже получили обратно.
-
Хто не був на мітингу, будьте в наступні рази)
-
Привіт! У мене є знайомий (місто Ванкувер), в якого є речі, які він хоче безкоштовно віддати біженцям українцям. Там є все що потрібно для однокімнатної квартири (тільки немає стола на кухню), меблі, посуд, по суті вся квартира в storage стоїть. Фотографій та точного переліку того що є немає, я так розумію там не нові речі, їм багато років, але все що потрібно для дома є. Питання: 1. Де краще розмістити оголошення та знайти бажаючих забрати речі? Ця група підходить для цього? 2. Чи є хтось, хто нещодавно переїхав або скоро переїжджає, в кого важко з фінансами, і хотів би забрати все необхідне для однокімнатної квартири? Було б зручно, якщо це пішло б в одну сім‘ю.
-
Ну і до нас в Український чат Ванкуверу заходьте