Ukrainian Vancouver
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
Я шукаю. Але я один і прилітаю 9го березня до Ванкуверу
-
Проверяйте кабинет! Раньше на почту приходили сообщения в которых прям написано было о изменениях , а сейчас просто что « проверьте ваш статус» . Перечень документов вам пришлют в письме. На сколько я помню это паспорт, адрес обратный написать и вложить в каждый паспорт, сам бланк приглашение на вклейку и квитанция о обратной курьерской доставке на каждый паспорт отдельно ( но это если вы из Европы отправляете). Если из Украины, постучите мне в ЛС , я дам контакты агентства. Несколько моих друзей с их помощью отправляли и уже получили обратно.
-
Хто не був на мітингу, будьте в наступні рази)
-
Привіт! У мене є знайомий (місто Ванкувер), в якого є речі, які він хоче безкоштовно віддати біженцям українцям. Там є все що потрібно для однокімнатної квартири (тільки немає стола на кухню), меблі, посуд, по суті вся квартира в storage стоїть. Фотографій та точного переліку того що є немає, я так розумію там не нові речі, їм багато років, але все що потрібно для дома є. Питання: 1. Де краще розмістити оголошення та знайти бажаючих забрати речі? Ця група підходить для цього? 2. Чи є хтось, хто нещодавно переїхав або скоро переїжджає, в кого важко з фінансами, і хотів би забрати все необхідне для однокімнатної квартири? Було б зручно, якщо це пішло б в одну сім‘ю.
-
Ну і до нас в Український чат Ванкуверу заходьте
-
Нові українці Ванкуверу
-
Доброго всім дня! Сьогодні відновлюємо роздачу одягу, взуття, білизни та багато іншого! Буде багато новогої одежі для жінок, одяг для інтерв‘ю на чоловіків, жінок і багато теплої одежі. Також є в наявності памперси (1&2 розміру), чай (дуже багато), портфелі для дітей з речами для школи, тощо! КОЛИ: неділя, 26 лютого ЧАС: з 11 ранку по 2 дня АДРЕСА: 154 E 10th Ave, Vancouver
-
Я 🥲
-
Під час подання заявки вам, можливо, необхідно буде надати таку інформацію: Адресу електронної пошти, яку ви регулярно перевiряєте Номер соцiального страхування (SIN) Iнформацiю про базовий облiковий запис BCeID Посвiдчення особи (ID), наприклад паспорт Фiнансову iнформацiю, наприклад, iнформацiю про доходи або активи, якими ви володiєте Заявки на участь у програмi повиннi бути заповненi онлайн через портал My Self Serve, особисто в офiсi чи по телефону.