Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня, прилітаємо разом з чоловіком 6
-
Круто . Значит увидимся ✌️
-
Привет всем. Кто уже в канаде, можете выйти на связь. Нужна небольшая помощь. Всё в личку
-
Желательно кто летел с детьми, тоесть двое взрослых и двое детей. Спасибо
-
Написав в пп
-
Друзі, вітаю Вас! 🇺🇦🇨🇦 Мене звати Катерина, я дитячий та сімейний психолог 👨👩👦 Рада поділитися з вами, що нещодавно я завершила навчання в КНУ ім. Тараса Шевченка. Здобула освітній ступінь магістра психології, спеціальність «Психологія дитинства та сім’ї з основами психотерапії». Та на цьому моє навчання не завершується, це тільки початок! Наразі закінчую магістратуру на юридичному факультеті. Навчаюсь в школі дитячої психіатрії Кузнєцова, бо вміти відрізнити патологію від норми, на мою думку, має кожен психолог. Й вчасно звернути на це увагу. Також проходжу навчання з КПТ напрямку психології й планую отримати акредитацію та захиститися після навчання у цій сфері. З березня 2022 року пройшла навчання з кризового консультування в київському інституті раціональної психотерапії «Я» , та волонтерила, як дитячий психолог. Зараз проходжу декілька інших курсів у Великобританії та беру участь у міжнародних конференціях. Маю на даний момент більше ніж 70 годин власної терапії з психоаналітиком ⏳ Займаюсь такими питаннями як: Панічні атаки Депресивні стани Фобії Стрес Тривожні розлади Стосунки з батьками Стосунки у відносинах Стосунки з дітьми Переїзд за кордон Адаптація Проблеми в школі Проблеми в колективі Підвищена агресивність у дітей та підлітків Аутоагресія Булінг Самооцінка Підбираю індивідуальний підхід до кожного клієнта, переходжу на мову, яку розуміє клієнт. Не веду бесіду психологічними термінами. Зі мною ви зможете відволіктись від буденності та самостійно вирішити усі питання, які наразі вас турбують. Зможете бути собою, адже на сеансі й поза ним діють правила конфеденційності 🕊 За деталями звертайтесь у особисті повідомлення!
-
Ви можете робити віддалено скільки вам завгодно. Але цій заробіток треба декларувати в Канаді і сплачувати з нього податок.
-
Одразу по прильоту ви можете купити prepaid SIM card, а потім пошукати кращі пакети. У бюджетних операторів свої мінуси, ви можете зловити акцію, а також потогруватись - у вас три пакети, мають зробити добру знижку. Але то все вже не в аеропорту робиться.
-
Наскільки пам‘ятаю, це IME. Але здайте його вже тут. Бо в Британській Колумбіі це буде безкоштовно. Також по прильоту є багато випадків коли офіцер не бачить результате медогляду в системі і все одне видають work permit з обмеженнями.
-
За моїм досвідом - Telus. Він робить у віддалених місностях де нічого іншого зловити не можна. Також у великих операторів Bell, Rogers, Fido добре покриття. Бюджетні оператори Freedom та Koodo можуть мати проблеми поза межами міста, але в місті ніби то все ок. В нас зараз Telus, бо була знижка суттєва коли підписували контракт (ще влітку).
-
Я шукаю спеціаліста з реклами, який би допоміг мені та моїй компанії з управління проектами Amazon опублікувати вільні приміщення для оренди, і ви отримуватимете 700 доларів США щотижня
-
Leonid Bagriy-Shakhmatov: Друзі, підкажіть бюджетний лоукост, ми маємо сьогодні з Торонто до Ванкуверу Вчора прилетіли до Торонто, щоби оформити документи На жаль, у Торонто волонтери нічим нам не допомогли. Сьогодні маємо прямувати до Ванкуверу. Дуже потрібний дешевий лоукост Дуже потрібно будь яке житло на перші декілька діб , Локація недалеко від Ванкуверу або Вікторії Ми родина три дорослих та дитина 1,5 р.