Ukrainian Vancouver
-
Оо оце найбільший експерт тут)) завжди всіх відмовляє))) успіхів тобі))
-
Дякую .ми зараз в Іспанії ..тут житло і оплата праці ....1200 €житло і зарплата 1000 .максимум
-
1000 оренда кімнати, 16-+ мінімалка, все нехай людина думаю, може вона чи ні. І це не вам вирішувати.
-
Як зв‘язатися з волонтерами Ванкувера, щоб отримати тимчасову адресу?
-
Я за те й кажу! Треба вивчити якнайбільше наявної інформації та тверезо оцінити свої можливості і сили. Цілком можливо, що когось задовольнить віддавати майже все за дах над головою, та мати триразове харчування по понеділках, середах та п‘ятницях. То індивідуально. Та всеж таки головний момент - це розуміння стратегічних цілей. Як є плани далі отримати PR та залишитись у Канаді, про це треба думати заздалегідь. Бо потім перегати все важко. Ванкувер для цього ненайкраще місце
-
Дякую велике!!! Я не може вам відомо, тільки для Сюррей яка ціна на місяць?? Бо він входить в 3 зону, а я дивилась, 1- 102$, 2- приблизно 150$, 3 зона 185$... Чи може є окремо щось і дешевше??
-
А що таке ПР?
-
Немає окремої ціни для українців. Якось було що церкви надавали проїзні, але детальної інформації щодо цього в мене немає.
-
Де не дорого? Тиждень шукаю квитки з Праги жо Ванкувера з 1 пересадкою, тому що діти та купа валіз. 1 квиток більше 1000 у.е за місяць дивлюсь вильот. ЦЕ НЕ ДОРОГО 130 000 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ВИДАЛО 1ДОРОСЛИЙ І 2 ДИТИНИ😱😭😭А ЩЕ НАША РІДНА ненька Україна розповіла, що з укр.карти я не можу сплатили тому що вони ліміт поставили за один раз вище 100тис неможливо. Що робити??? 🤯🥺😱
-
Якщо ви пересуваєтесь виключно в одній зоні - то тоді вам треба квиток чи проїзний на одну зону. Якщо їздите з Сюрей до Бернабі - то дві зони. Ви не зважайте на назву зони - різниця від того, чи лишаєте ви одну зону і скільки кордонів зон ви перетинаєте. Всі автобуси рахуються як одна зона. Окремий квиток діє 90 хвилин незалежно від кількості пересадок.
-
Рентабельність проїзного на місяць цілком залежить наскільки часто і куди ви будете їздити. Якщо наприклад кожен день з Сюрей до Даунтауну або до Північного Ванкуверу - то тоді має сенс придбати проїзний. На сайті ТрансЛінк ви можете подивитись ціни на окремий квиток, та порахувати чи треба проїзний.
-
Permanent residency - постійне місце мешкання.
-
Напишіть мені скажу як білети купляли
-
Цілком згідна з тим, що Alex каже. Оцінка може буде потрібна для permanent residency application, але для пошуку роботи чи потрібна чи ні залежить цілком від професії.
-
Дякую велике!!!