Ukrainian Vancouver
-
Все дуже персонально і залежить від правил роумінгу кожного окремого оператора. Тому не думаю що хтось знатиме про ваш випадок краще вашого ж оператора. Якщо що - в аеропорту є безкоштовний wi-fi і, наскільки я знаю, продають місцеві prepaid сім-карти
-
і чи є там в аеропарту щоб одразу отримати де Sin?
-
Дякую дуже
-
і чи є там в аеропарту щоб одразу отримати де Sin?
-
добрий день, підкажіть будь ласка, завтра летимо у Ванкувер, де там в аеропорту надають допомогу із заселенням і можна забрати дозвіл на роботу? щоб не заблукати, велике заздалегідь дякую
-
Дякую)
-
T-Mobile - зв'язок показує, але інтернет в роумінгу не працює, рекомендую завантажити оф-лайн карти!
-
В ааеропорті ви не заблукаєте, на паспортному контролі вас направлять куда треба. SIN вам зразу не дадуть, тільки work permit.
-
Дякую
-
З 1квітня в Maple Ridge (центр) здається 1кім. в 2 бедрум апартменті. 800$ все включено. Більш детальна інфа в приват.
-
доброго дня, може хтось поділитися інформацією щодо провінційних програм у Ванкувері, і найголовніше який бал треба по ielts, дякую🙌
-
PNP BC це провінційні програми Британської Колумбіі.
-
Доброго дня! Хто ввозить/ввіз в Канаду собаку вагою до 30 кг, підкажіть, будь ласка, чи всі авіакомпанії вимагають аналіз крові тваринки на антитіла до сказу? І чи взимку перевозять у багажному відділені тварин?Поділіться посиланням з роз'ясненнями про це. Дякую!
-
я не думаю що сезонність впливає на температуру в літаку тому що переліт на висоті такій що там приблизно -30 за бортом
-
Дукаю
-
але це і хороші новини, бо багажні відділення завжди опалюються)
-
Доброго дня!В Ванкувері недавно, може хтось підкаже, де можна знайти україномовні садочки для дитини?Чи тут такого не має?
-
Дякую 👍
-
Титри Канада не вимагає, важливо вакцину від сказу мати
-
Вам дуууууже сильно повезе , як зможете влаштувати дитину хочаб у якийсь садочок не дуже далеко від дому не за всі гроші світу. Про таку розкіш, як український садочок, я особисто, ніколи не чув
16 Jan 2023, 06:08
7481/31394
about 3 hours ago