Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня! Хто ввозить/ввіз в Канаду собаку вагою до 30 кг, підкажіть, будь ласка, чи всі авіакомпанії вимагають аналіз крові тваринки на антитіла до сказу? І чи взимку перевозять у багажному відділені тварин?Поділіться посиланням з роз'ясненнями про це. Дякую!
-
я не думаю що сезонність впливає на температуру в літаку тому що переліт на висоті такій що там приблизно -30 за бортом
-
але це і хороші новини, бо багажні відділення завжди опалюються)
-
Доброго дня!В Ванкувері недавно, може хтось підкаже, де можна знайти україномовні садочки для дитини?Чи тут такого не має?
-
Щеплення від сказу і сертифікат здоров'я є обов'язковим для вїзду в Канаду не залежно від авіакомпанії. Авіакомпанії мають свої вимоги до транспортування
-
Здравствуйте! А мы заходили а Costco, но оплатить хот дог картой не смогли😄 Нужно иметь карту Costco?
-
Пропишите на карте в Гугле “exchange” и вам покажет обменники. Смотрел где больше хороших отзывов, там и менял. Если конечно менять больше 100$ то разница ощутимая;)
-
Ну у меня польская карта. В Европе всегда все оплачивал, и здесь тоже… единственное место где не прошло, так это Костко😄
-
Спасибо! Странно что я не смог оплатить картой… 😄