Ukrainian Vancouver
-
Може ще не завжди бувають. Я свої купувала влітку.
-
Тю, я якась сліпа певно, не бачила. Аде там стільки всього, то й розгубилась певно. Дякую)
-
Подивіться в Dollarama,я собі там купувала
-
Ще в спеціалізованих магазинах є - Dragon Store on Granville Island, Banyan Books on West 4th (Vancouver).
-
Я шукаю такі що в ароматну водичку вставляти) але магазин класний. І другий також)
-
Так, аромапалички. Там багато чого цікавого і гарного, мені та крамничка дуже подобається.
-
Глянула щойно драгон стор ( драгон спейс). Дуже колоритний магазин 🥰 я б купила там собі щось. Палички там для підпалювання я так зрозуміла)
-
Дякую, збережу собі!
-
Аромамасла я часто купляю в Sage. Також в Health Stores вони часто бувають.
-
Аааа, у водичку! В Winners такі є - з суттєвою знижкою. Якщо без знижки, і витончені аромати, то є відділ Joe Malone в Nordstrom’s і ще там якись відділ з ароматами є, не пам‘ятаю зараз назви.
-
Аромамасла здається там є
-
Скажіть, будь ласка, щоб подаватися на медичну страховку разом парою - потрібно щоб стосунки були офіційні?
-
Моя порада - заповніть дві окремі анкети, нащо вам справу ускладнювати.
-
Так. Але якщо разом, але неофіційно? Коли заповнюєш анкету можна разом податися? Щоб не заповнювати окремо
-
У вас обох віза CUAET? Якщо так, то ви можете подати окремо, ніякої різниці не буде.
-
Привіт! 👋 Якщо ви у Ванкувері запрошую до Укрванчату 🇺🇦🇨🇦! Ми дружнє комьюніті і раді бачити цікавих людей. Ми знайомимося, зустрічаємося на настолки та хайки, ділимося корисною інформацією, допомагаємо зсу 🤗 І маємо ще багато ідей. Нас вже більш 1100 учасників. Заходьте, розказуйте про себе та знаходьте друзів 😊 t.me/ukrvanchat
-
Всім доброго дня! Ми відкриваємо прийом у наш табір весняних канікул в Olympic Village. Табір розроблений таким чином, щоб він був безпечним, веселим і захоплюючим! Він включатиме ігри, спорт, декоративно-прикладне мистецтво та пригоди як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. У таборах дотримуються правил охорони праці. Табір пропонується дітям від 7 до 13 років. Табір працюватиме з 12:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю та триватиме 2 тижні. 1 тиждень – 13-17 березня 2 тиждень – 20-24 березня Вартість табору на тиждень становить 350$. У вартість табору входить: - витрати на діяльність - всі екскурсійні витрати -легкі перекуски (варіанти проти алергії) -вода в пляшках - вхідні квитки в Science World (1 раз на тиждень) Вартість табору не включає обіди та напої (доступна лише бутильована вода та легкі перекуски). Щоденна діяльність включатиме, але не обмежуватиметься наступним: Виготовлення орігамі Картина на полотні Розпис писанки Виготовлення браслетів Виготовлення будиночка для птахів Різні ігрові дії День кіно (на місці) Відвідування Світу науки Працівники табору володіють українською, англійською, російською та німецькою мовами. Додаткову інформацію та реєстраційну форму можна знайти тут forms.office.com/r/wq6ZDuitew