Ukrainian Vancouver
-
добрий вечір! шукаємо квартиру/кімнату для двох людей, буду дуже вдячна за вашу допомогу))
-
Шукайте на маркет плейсі
-
Скажіть будь ласка чи хтось отримав повернення GST/HST . Бо ми надіслали ще 30.11 2022 і ніякої відповіді немає.
-
А шо це таке? Дякую)
-
Пораджу Pad Mapper Саме там знайшли, і там частіше відповідали
-
Доброго вечора.Підкажіть ,будь ласка,лінк на саме волк ін клініки(офіційні),бо деякі пише що це не волк ін,а конкретики ніде не має.Може є офіційний лінк?
-
Walk - in - clinic near me. Отак і пишете в гугл мепс.
-
Шукайте в Google Maps “walk-in clinic). Потім заходьте на сайт кліник які видало в пошуку та дивитесь, чи є в них walk-in опція і яка процедура - чи приходити в диву чергу, чи записуватись. Я вам можу сказати про Coquitlam: North Road Clinic (Lougheed Mall), Walmart Clinic at Lougheed Mall, Manhas Medical (Austin Ave), Eagle Ridge Clinic (недалеко от Coquitlam Mall) - всі мають walk-in option, але не знаю чи вам зручно.
-
Підкажіть будь ласка чим можна дістатися до Келоуни від аеропорту Ванкувера?
-
HelthLinkBC, там є пошук медичних закладів, обираєте walk -in clinik, свій zip code, вам покаже найближчі
-
Доброго дня! Хтось летів з Франкфурту до Ванкуверу- condor/ westjet?! Є деякі питання стосовно перельоту🙏
-
У аэропорті Ванкувера є можливість отримати якусь сімку для українців? Якщо так то де? Підкажіть будь ласка
-
Внутрішнім авіарейсом або автобус
-
Та авіарейси, якось ну дуже не економно, десь 650 долл на нас 3, сподіваюсь вийде арендувати авто, але ось депозит лякає, та і пишуть, що можуть потім коли здаватиму авто вказати що я його не заправив і автоматично списати гроші (((
-
Так, саме такий квиток і в нас. Скажіть будь ласка, чи треба доплачувати за багаж, їжу, з Торонто до Ванкувера? Бо у другому квитку ця інформація не зазначена.
-
Ви зараз в Аеропорті?
-
Ми летіли, але з пересадкою в Торонто
-
Ми чекаємо на сукцес
-
Чекаємо на 8 годину ранку і буду пробувати зняти авто, ну я то їївже арендував, а от вийде її взяти, то таке😁
-
Дякую!
16 Jan 2023, 06:08
Post 7554 of 31165
about 2 hours ago