Ukrainian Vancouver
-
Доброго! Підкажить будь-ласка сайти, або групи де знайти інформацію, щодо працевлаштування. Цікавить вакансія щодо догляду за дорослою людиною, поки не зможу підтвердити діплом та рівень мови. Дякую!
-
Доброго вечора! Шукаю роботу у Ванкувері е досвід роботи у автосервісі розгляну усі варіанти дякую
-
Дякую, @SvetlanaSvetlanochka за репост! Ось оригінал разом із посиланням. Доброго дня, громадо! Радий вам повідомити, що наступна онлайн тренінг-сесія з користування громадським транспортом Метро Ванкувера українською мовою відбудеться 15-го грудня об 11:00. Співробітники Транслiнку будуть раді поділитися інформацією та порадами щодо використання громадського транспорту у Ванкувері та відповісти на ваші запитання. Ці тренінг-сесії націлені передусім на нових переселенців з України, але вони відкриті для кожного, хто хотів би приєднатися. Сесії безкоштовні, проводяться через Microsoft Teams. Тривалість сесії – півтори години. Будь ласка реєструйтеся за посиланням нижче та поширюйте це запрошення. outlook.office365.com/owa/calendar/[email protected]/bookings/ Будемо раді бачити вас на сесії 15-го! Дякую.
-
Вітаю) 🏠 З 15 грудня плануємо звільняти житло в Бернабі за адресою 6636 Randolph Ave. Поруч автобусна зупинка, школа, метро. Підійде для сімейної пари, район безпечний та спокійний.1 bedroom, 1900 $, у вартість усе включено + інтернет + сигналізація. Є паркувальне місце навпроти будинку. Можливо, комусь буде актуальна інформація.
-
Добрый день ребята. Может кто сможет помочь с работой. Ищу любую.Пока живу в Ленгли. Переезжаю в Суррей. Я активная коммуникабельная. Английский средний В1-В2. Аккаунтер со стажем и так же есть медицинское образование. Понимаю что сразу подходящее не найду. Возможно фабрики склады клининг готовка помощь по дому сурермаркеты. Рассылаю активно резюме. Но хочу уже с чего то начать. Буду благодарна за советы и помощь.