Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Для начала нужен пиар. Но в целом - да.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Taste of Ukraine - дуже гнила контора! Там українського тільки назва. Чуваки паразитують на бренді «Україна» тупо рублять бабло , розповсюджуючі твари з рашки.купив там товар - допоміг рашистським платникам податків фінансувати вбивство українців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бандерштат🇺🇦
    wrote on last edited by
    У бьорнабі повний шлак
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Продукція в них більш-менш однакова в усіх трьох магазинах. Тут треба розуміти, що їх бізнес складається з двох частин: 1) Продукція власного виробництва: №1 - пельмені, вареники (доречі, на мій особистий смак, найкращі з тих що я тут куштував); а також - голубці, різні салати, а також роздрібна фасовка їжі не власного виробництва, але виробленої іншими локальними партнерами. 2) Імпорт з України, Польщі, Молдови, Ізраїлю, країн Прибалтики, а також, нажаль, тієї ж білорусі та раши (прости, господи). Тут усе залежить від наявності та асортименту товарів, доступних на оптових складах (переважно у Сіетлі). А оскільки в Україні йде війна, то виробництво і ланцюжки постачання даже порушені, тож отримати українську продукцію аж тут, у західній Канаді - проблема.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Що до рашистської гречки - не можу не погодитися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    А ви випадково не в готелі для новоприбулих? Якщо так, то Транслінк (управління громадського транспорту) у партнерстві з SUCCESS проводить очні тренінг-сесії з користування громадським транспортом Метро Ванкувера для новоприбулих, заселених у готель в Річмонді. На тих сесіях кожен учасник отримує Compass card з завантаженими $25. А так, більше нічого, нажаль, нема. Тільки квитки та проїзні на загальних умовах. Доречі, що до тренінг-сесій з користування громадським транспортом. Десь між 14 та 17 березня (з датою ще визначаємося) відбудеться наступна онлайн-сесія для усіх бажаючих. Дуже рекомендую. Слідкуйте за оголошеннями.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Як би там не було, саме рашистського лайна там переважна більшість. Тобто гроші для них не пахнуть. Я готовий платити більше за литовську чи польську гречку, як немає української, та у них все забито «Алтайской сказкой», хай ,падли, самі те жеруть
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ви відвідували тренінг, організований Транслінком? На тренінгах видають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Никто не дает проездные ни с какой суммой. Мы месяц назад прилетели, я задавала саксесс вопрос о проездном. Не дают они проездные
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Меня на него никто не приглашал. Да и вообще, в британской Колумбии волонтеры, саксесс и вся остальная помощь на очень слабеньком уровне, по сравнению с другими провинциями. Так что те, кто едет сюда, думая что вас будут кружить, везде водить, все девать и активно помогать- у меня для вас плохие новости😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    А що до тренінга, якщо вас не запрошували, значить ви не новоприбула і не у готелі. Бо останніх усіх запрошують. І, так, Compass cards з $25 видають. Не треба дезінформувати громаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    1000% согласна
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Це - виключно ваш особистий досвід та думка. Але ж в цілому, так, всім новоприбулим варто розуміти, що розраховувати треба виключно на себе. Хоча, якщо порівняти те, що робить Канада з тим, що роблять багато інших країн, то я б тут не скаржився. Отримати безкоштовно право в'їзду, відкритий дозвіл на роботу на 3 роки, безкоштовне медичне страхування, та ще й $3000 підйомних - якщо цього замало, тоді, ну вибачте...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Думаю це вкрай невірний підхід. Кожен повинен розраховувати на власні сили, особливо як зібрався у найдорожче місто Канади. Можливу допомогу ( її взагалі може не бути), треба сприймати як приємний бонус а не чиїсь зобов‘язання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Приехали месяц назад. Вот ответ сотрудника саксесс. И никуда меня не приглашали) к большому везению жили в отеле в Ричмонде
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Прикро. І, так, централізованої програми знижок на проїзд для українців в ВС немає. Я про неї і не казав. Мова йшла про подарунок кожному учаснику очного тренінга у формі Компас-картки з завантаженою на неї сумою $25.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Логично же, если я задала ему вопрос о проездном и скидке на него, то он бы пригласил меня на тренинг и сказал про 25$ на проездном, который там выдают, если бы это было актуально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5436896466T Offline
    t5436896466T Offline
    Arthur
    wrote on last edited by
    Всем доброго вечера. Я нахожусь в Канаде. Семья должна присоединиться ко мне в этом месяце. Они в Германии. Кто владеет информацией по перевозке детей одним из родителей из Европы в Северную Америку : требуют или нет официальное разрешение от отца или матери?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Якщо ви були у готелі Ramada в Річмонді, та якщо під час вашого перебування тренінг був (а вони бувають 1-2 рази на місяць), то вас повинні були запросити. Підозрюю, что відповідь на одне з двох питань - ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Летела с дочкой, от папы разрешение было, но его нигде не спросили.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags