Ukrainian Vancouver
-
Добрий день, я зареєструвалась на MSP, дзвонила за номером 604-683-7151 щоб дізнатися номер MSP, вони не відповідають, виходить що для того щоб безкоштовно пройти Medical Diagnostic Test буде потрібний номер MSP, який буде вказаний тільки на картці, що прийде по пошті?
-
Тільки у ICBC Driver Licensing Office. Зайдіть на їх сайт та знайдіть локацію до вас найближчу.
-
Всі оператори зайняті, не змогла додзвонитися. Дзвонила зранку. Значить потрібно дзвонити і чекати картку, а тільки потім проходити Медичний тест, правильно?
-
Телефонуйте ще. Рано чи пізно дочекаєтеся. Для медичного обслуговування потрібен номер, картка не настільки важлива. Якщо телефоном не отримаєте, тоді чекайте на картку. Ще як варіант - пройдіть медкомісію за власні гроші, якщо потрібно терміново, а потім заповніть форму на повернення грошей, прикладіть payment receipts, відправте за адресою, вказаною на офіційному сайті, та через декілька тижнів отримаєте гроші. Але це може бути не найкращим варіантом. Тож продовжуйте телефонувати або дочекайтеся картки.
-
Я вибачаюсь, якщо вас образив. Але ж питаннячко ви задали... По-перше, курс навряд чи залежить від того, Vancouver це, Toronto, Regina, чи навіть Medicine Hat. Він залежить від інших, глобальних факторів. По-друге, контекст вашого питання підказував, що ви ще не у Ванкувері, і скоріш за усе і не в Канаді (що ви потім самі підтвердили). Тож як сьогоднішній курс може бути релевантним? Як така інформація може допомогти?? Він змінюється якщо не кожну годину, то кожну добу - це стовідсотково. До того ж, він відрізняється у різних банків та обмінників. Якщо б ви спитали де у Ванкувері краще міняти долари, у яких місцях зазвичай кращий курс, вам би залюбки підказали місця. Ось вам дали Charlie's, я вам дав VBCE та Kingmark (You are welcome). Доречі, в них є сайти з поточним курсом обміну, тож завжди можна дізнатися безпосередньо перед тим як туди їхати міняти. Але поперше треба до Канади доїхати. Нема сенсу питати про курс заздалегідь та здалеку. Успіхів вам!
-
Дякую за відповідь, чекаю картку)
-
Привет, есть тема по удаленке, много времени не занимает, пиши + в лс расскажу
-
Доброго дня) Підкажіть через яку авіакомпанії краще летіти з Торонто до Ванкувера. Де краще дивитись білети? Дякую
-
Це вільна вакансія?
-
Дуже Вам дякую за пораду. Мені не потрібен був курс конкретний. Я кожного дня майже заходжу і бачу курс 1,36 офіційний. Тому я запитався чи так це насправді. Я розумію що курс міняється кожного дня, так само як тут в Празі є обмінники де $ коштує 16 а є де 22..То я все розумію. Мене цікавила думка тих людей які вже знаходяться там. Мені вилітати через 2 дні, і почав цим цікавитись тільки сьогодні так як розумію що за місяць все може дуже змінитись. В любому випадку тепер хоч знаю в які обмінники йти краще. Дякую
-
Привет всем!!!!) Есть интересная тема по крипте Пишите +
-
Дивіться, насправді, якщо захочете, ви навіть зможете відкрити банківський рахунок у американських доларах. Приїдете сюди, підете до, скажімо, RBC (а доречі вони українцям відкривають рахунки без вимоги SINу) відкривати основний рахунок в канадських, можете попросити відкрити ще один в американських, і завантажити свої американські на нього. Потім можна через клієнт-банк слідкувати за курсом і міняти в декілька кліків мишкою за потребою. До того ж, наскільки я знаю, у RBC для клієнтів курс буває не поганий. Але ж все одно в цілому буде нижче ніж в обмінниках. У будь-якому разі, все можна швидко перевірити онлайн та порівняти (банк та обмінники), пред тим як міняти.
-
Якщо чесно там не така велика сума щоб я дуже багато втрачав. Навіть якщо різниця буде до 100cad, в чому я сумніваюся, то я не дуже засмучусь. Друге діло коли я маю 10к$ і хочу їх обміняти, тоді зрозуміла річ
-
Привет, есть тема по удаленке, много времени не занимает, пиши + в лс расскажу