Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня) Підкажіть через яку авіакомпанії краще летіти з Торонто до Ванкувера. Де краще дивитись білети? Дякую
-
Це вільна вакансія?
-
Дуже Вам дякую за пораду. Мені не потрібен був курс конкретний. Я кожного дня майже заходжу і бачу курс 1,36 офіційний. Тому я запитався чи так це насправді. Я розумію що курс міняється кожного дня, так само як тут в Празі є обмінники де $ коштує 16 а є де 22..То я все розумію. Мене цікавила думка тих людей які вже знаходяться там. Мені вилітати через 2 дні, і почав цим цікавитись тільки сьогодні так як розумію що за місяць все може дуже змінитись. В любому випадку тепер хоч знаю в які обмінники йти краще. Дякую
-
Привет всем!!!!) Есть интересная тема по крипте Пишите +
-
Дивіться, насправді, якщо захочете, ви навіть зможете відкрити банківський рахунок у американських доларах. Приїдете сюди, підете до, скажімо, RBC (а доречі вони українцям відкривають рахунки без вимоги SINу) відкривати основний рахунок в канадських, можете попросити відкрити ще один в американських, і завантажити свої американські на нього. Потім можна через клієнт-банк слідкувати за курсом і міняти в декілька кліків мишкою за потребою. До того ж, наскільки я знаю, у RBC для клієнтів курс буває не поганий. Але ж все одно в цілому буде нижче ніж в обмінниках. У будь-якому разі, все можна швидко перевірити онлайн та порівняти (банк та обмінники), пред тим як міняти.
-
Якщо чесно там не така велика сума щоб я дуже багато втрачав. Навіть якщо різниця буде до 100cad, в чому я сумніваюся, то я не дуже засмучусь. Друге діло коли я маю 10к$ і хочу їх обміняти, тоді зрозуміла річ
-
Привет, есть тема по удаленке, много времени не занимает, пиши + в лс расскажу
-
Дуже Вам дякую. Я приблизно так и рахував)
-
Сьогодні був 1,36 100$ -136 кан
-
ГЕРОЮ СЛАВА! ГЕРОЯМ СЛАВА! СЛАВА УКРАЇНІ! Героям Слава ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Боєць з 72 бригади Чорних Запорожців Хоробро Воював , потім потрапив у ополон і був розстріляний россіянами беззбройним після слів «Слава Україні». В одному з боїв у серпні обороняв позицію під час Наступу. Підбив два ворожих Танки. Вічна слава Герою🇺🇦 Ви підписані на всі наші сторінки? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: TELEGRAM INSTAGRAM FACEBOOK 🇺🇦Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM