Ukrainian Vancouver
-
Дякую за відповідь, гарного дня
-
-
На ту ж саму Компас картку можна завантажити і проїзний, і вільну суму грошей як stored value. Я дуже рекомендую завжди мати на stored value якусь суму, навіть якщо маєте активний проїзний. Бо у Ванкувері діють три транзитні зони, і вартість проїзного залежить від цього. Коли ви купуєте (завантажуєте) віртуальний проїзний, вам треба знати на скільки зон він вам потрібен. Наприклад, не варто переплачувати купуючи трьохзонний проїзний, якщо ви зазвичай їздите на роботу в межах двох зон, і тільки іноді - на три зони. Купуйте двохзонний проїзний і майте якесь stored value. Коли поїдете через усі три зони, система автоматично візьме доплату ($1.15 чи щось таке) за додаткову зону з вашого stored value.
-
Ще одне зауваження що до Компас карток. Вони існують двох видів: блакитна та оранжева. Блакитна картка призначена для дорослих людей, тобто для тих, хто старше 18-ти та молодше 65-ти. Оранжева картка - пільгова (concession), вона призначена для підлітків з 13-ти до 18-ти та людей похилого віку (старше 65-ти). Для дітей 12-ти років та молодше проїзд у громадському транспорті безкоштовний. Майте на увазі, що оранжеві (пільгові) картки на продаються у автоматах на станціях. Їх можна придбати у центрі обслуговування або у магазинах (Shopper Drug Mart, London Drugs та інші). Також, тим хто користується пільговою карткою, завжди потрібно мати при собі документ, підтверджуючий вік.
-
Приблизно два місяці
-
Ви мене невірно зрозуміли. Зонна система діє у будні до 18:30. Це означає, що якщо ви подорожуєте через дві транзитні зони, платите більше ніж якщо в межах однієї зони. Якщо їдете через усі три зони, платите ще більше. А от після 18:30 (а також увесь день у вихідні та свята) нема ніяких зон, усе місто - одна зона, і будь-яка поїздка, незалежно від відстані, коштує як поїздка в межах однієї зони, тобто $2.50.
-
Всім привіт! Допомагаючи дітям і дорослим вивчати англійську мову та адаптуватися до Канади, я знаю, через що ви проходите 6 років тому я переїхала до Канади. Я можу провести заннятя онлайн і зустрітися з вами особисто. Тільки починаю тому не висока ціна якщо цікаво пишіть в дірек.
-
Також Safeway продають картки compass card
-
Да, у нас осьо в громаді один такий завівся. Антон називається. Пирсєнков, чи якось так. Канал тг свій має - Канал Канада Ванкувер Canada Vancouver десь 200 підписників, і інший тг канал його гаряче підтримує UA Community Vancouver Canada з 2 тисячами підписників. Постить у себе статєєчкі з Ванкувєрок газети, руськомірноі. Ото зустрічі хоче робить в своєму житловому комплексі в парті-рум в Річмонді. Щомісячні для всіх бажаючих українців, шукає контакти і зв’язки, дружбу і допомогу. Активіст-затєйнік. Мову швидесенько згадав, всьо як положено. Напряму з мацкви по куаету в серпні до нас. Позицію свою не озвучує. Всіх шле нах з питаннями, бо в нього нема часу, і хто ми такі, і взагалі - платіть гроші, буде розказувать… Світ тісний і прозорий.