Ukrainian Vancouver
-
Приблизно два місяці
-
Ви мене невірно зрозуміли. Зонна система діє у будні до 18:30. Це означає, що якщо ви подорожуєте через дві транзитні зони, платите більше ніж якщо в межах однієї зони. Якщо їдете через усі три зони, платите ще більше. А от після 18:30 (а також увесь день у вихідні та свята) нема ніяких зон, усе місто - одна зона, і будь-яка поїздка, незалежно від відстані, коштує як поїздка в межах однієї зони, тобто $2.50.
-
Всім привіт! Допомагаючи дітям і дорослим вивчати англійську мову та адаптуватися до Канади, я знаю, через що ви проходите 6 років тому я переїхала до Канади. Я можу провести заннятя онлайн і зустрітися з вами особисто. Тільки починаю тому не висока ціна якщо цікаво пишіть в дірек.
-
Також Safeway продають картки compass card
-
Да, у нас осьо в громаді один такий завівся. Антон називається. Пирсєнков, чи якось так. Канал тг свій має - Канал Канада Ванкувер Canada Vancouver десь 200 підписників, і інший тг канал його гаряче підтримує UA Community Vancouver Canada з 2 тисячами підписників. Постить у себе статєєчкі з Ванкувєрок газети, руськомірноі. Ото зустрічі хоче робить в своєму житловому комплексі в парті-рум в Річмонді. Щомісячні для всіх бажаючих українців, шукає контакти і зв’язки, дружбу і допомогу. Активіст-затєйнік. Мову швидесенько згадав, всьо як положено. Напряму з мацкви по куаету в серпні до нас. Позицію свою не озвучує. Всіх шле нах з питаннями, бо в нього нема часу, і хто ми такі, і взагалі - платіть гроші, буде розказувать… Світ тісний і прозорий.
-
Добрый день, лечу в Ванкувер в январе, может кто то подскажет по поводу работы,без знания английского