Ukrainian Vancouver
-
Купіть костко гіфт картку і закупіться з неї без картки
-
Всім привіт, хотіла запитати. Ми з друзями хочемо спробувати закупитись у Костко. У нас поки що немає картки, може хтось зміг би на пару годин позичити свою картку, або піти в нами. Хочемо зрозуміти, наше це чи ні. Буду дуже вдячна, і обов'язково поставлю пиво чи щось солоденьке за допомогу. Дякую за увагу!
-
Так не вийде, там картка із фото власника
-
Я не подавала, решила разобраться с доп услугами после получения номера msp.
-
Нам менеджер Success пояснив що ці 2 опції недоступні тим хто не подавав податкової декларації, але друга опція сама автоматично додається куаетівцям.
-
Как по мне, так дешевле в суперсторе или волмарте. Если все-таки будете брать карту, берите за 60$, а то мы взяла за 120 и теперь будем возвращать.
-
У нас в дт смотрят
-
Привезіть нам нашого собачку, хто буде летіти з Франфурду до Ванкуверу. за винагороду. Міні йорк, 4 кг. Паспорт, прививки, все є. Оплатимо квиток на собаку та + 300$ за доставку) Telegram, WhatsApp +12367882740 Ольга
-
Спасибо за ответ. Тоже так сделаем, не первый раз слышу
-
Підкажіть, чи буде якийсь мітинг у вихідні в Ванкувері? Якщо будуть збиратись то підкажіть де і о котрій. Я приїхала нещодавно, не знаю де і коли зазвичай збираються
-
Посоветуйте стоматологов , очень нужно 🙏🙏🥺
-
Можна сплачувати будь-якою дебітовою картою.
-
А це вже залежить від сумарних витрат за рік. Не забувайте, що ті $60 ви завжди гарантовано даруєте Костко. А от з Executive membership (за $120) ви отримуєте відкат за кожну покупку. Наприклад наш Executive membership себе цілком окупає і ще трохи кешу нам залишається.
-
Це якщо купувати багато. А ми за місяць походили по іншим магазинам і зрозуміли зо нема сенсу їхати в костко, бо ті ж самі продукти можна знайти по тим самим або нижче цінам. Тобто тією картою за 120 ми вже не будемо користуватись.
-
Ще раз. Все залежить від сумарних витрат в Костко. Ви порадили людині брати мембершип за $60, не за $120. На мій погляд, це дуже категорична порада. Комусь Костко не подобається, а хтось багато чого там купує. Також все залежить від розміру сім'ї. Тож тут не все однозначно.
-
да, красной cibc visa дебетной можно расплатиться (проверили в это воскресенье) (там можно debit, mastercard или наличкой)
-
Я бы сказала Костко или для тех, у кого большая семья, либо для тех, кто как мы тут давно и уже с претензией. Например, я нашла тут лишь один сорт помидоров не черри, которые для меня вкусные, и они в Костко. Или авокадо, крупный и очень вкусный лишь там. И тп. Когда только начинаешь, да бюджет, да не знаешь - суперстор вполне приемлемый вариант.
-
суперстор - отличная тема, рекомендую там оформить их кредитку PC Mastercard (правда, для ее открытия нужно BC ID или права канадские). там реально кэшбек нормальный со всеми их акциями, и ассортимент лучше чем в Волмарте, а продукты дешевле чем в save-onFoods или Safeway.
-
Поддерживаю. Лучший кешбек и реальный.
-
У нас в Монреале была пересадка 6 часов. 4,5 часа мы ждали ворк пермит... Хорошо, что багажом не нужно было возиться, до конечной был оформлен... Так что согласна, пересадка минимум 4 часа...
16 Jan 2023, 06:08
8492/31490
22 minutes ago