Ukrainian Vancouver
-
Compass Card працює у будь-яку годину - метро десь до першої ночі ходить, і є night buses які ходять всю ніч. Разовий квиток діє протягом 90 хвилин. Єдине що не пам‘ятаю це за Day Pass - він чи до півночі, чи до першої ранку робить.
-
Вчора компанія Translink для новоприбулих українців, що проживають в готелі Рамада в Річмонді провела тренінг-навчання з користування міським транспортом в Метро Ванкувері. Дякуємо працівникам компанії та волонтерам за такий корисний захід! Для нас новоприбулих це було дуже пізнавально!
-
А чого не повідомили по інших готелях де наші люди живуть? Ми б також послухали😔
-
І мені надішліть будь ласка
-
#допомога Ми продовжуємо онлайн тренінг-сесії з користування громадським транспортом Метро Ванкувера укр. мовою. Наступна тренінг-сесія відбудеться у п’ятницю 17-го березня о 13:00. Маєте питання що до тарифів на проїзд та тарифних зон, способів оплати, квитків, проїзних, планування подорожі? Співробітники Translink будуть раді поділитися відповідями на ці та багато інших питань, а також надати масу корисної інформації та порад щодо використання громадського транспорту у Ванкувері. Ці тренінги націлені передусім на нових переселенців з України, але вони відкриті для кожного, хто хотів би приєднатися. Сесії безкоштовні, проводяться через Microsoft Teams. Тривалість сесії – 1,5 год. Будь ласка реєструйтеся за посиланням нижче та поширюйте це запрошення. РЕЄСТРАЦІЯ Будемо раді бачити вас! ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Ванкувера в соціальних мережах: INSTAGRAM СТОРІНКА В FACEBOOK TELEGRAM 🇺🇦 Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Hello everyone I'm a photographer from Ukraine 📸🇺🇦 my name is Diana I recently moved to Vancouver 📍🇨🇦 I'll be happy to take beautiful photos for you …… Привіт всім Я фотограф з України📸🇺🇦 мене звати Діана Нещодавно я переїхав до Ванкувера 📍🇨🇦 З радістю зроблю для вас гарні фото my Instagram: bogdanovna._photo