Ukrainian Vancouver
-
CIBC
-
Добрий день, питання баян🤷 Як можна перевести з єврової карти моно банку гроші, на канадський рахунок. Pay Pal i wize хтось користувався?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хто знає, дитина аутист. Як відбувається встановлення діагнозу в Канаді? Чи візьмуть таку дитину в звичайну школу? Хлопчик, 6 років, розмовляє але великі труднощі з комунікацією і освоєнням навичок і знань. Є висновок від німецьких психіатрів(з перекладом) з діагнозом F.84.0
-
Не знаю як у Ванкувері, але в Саскатуні диагноз "аутизм" ставить якийсь "лікар" без будь-яких обстежень і навіть без тестування, а лише за одним поглядом на дитину. Далі цей "лікар" дає направлення до "спец.школи" у якій діти лише з важкими діагнозами 🤷♀️ Тому моя порада, якщо у вас підтверджений діагноз, ідіть одразу до педіатра і вже далі з ним вирішуйте всі питання.
-
Кто знает сайты где можно найти реально работу кроме индед?
-
Доброго ранку,Підскажіть будь ласка хто може допомогти зробити резюме?
-
Подскажите пожалуйста, нужна ли справка о водительском стаже переведенная на английский язык, что бы при замене водительских прав не получить права новичка? А так же если кто сталкивался с вопросом садика в Ванкувере можно в личку? Интересует, могу ли я устраивать ребенка в любой сад/школу или по прописке? Есть ли программы дотаций в оплате сада? Если нет, то дочке в ноябре будет 4, ее возьмут в школу? Или только тех, кому на сентябрь исполнилось 4? И где вообще эту инфу можно почитать?)