Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Треба задзвонити та спитати свій номер. Коли ви замовляли у повинин бути номер подачі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іван Вовк
    wrote on last edited by
    Urgently!!! Looking for any permanent job with living on a ranch or in a stable!!! Need work with housing for long-term cooperation!!! I am Vovk Ivan, a citizen of Ukraine. I am 28 years old. The experience of working in a stable as a groom in a recreation and stunt base without a break is 3 years. I have experience working with domestic animals: horses, cows, pigs, etc. These animals are with me all my life!!! I really enjoy working with them!!! At home in Ukraine, my father and I kept a horse for 20 years to work on the farm. If you have a job for me please let me know!!! If you don't have a job for me, please recommend me as a ranch or stable candidate to your friends who need an employee. I am an honest, open and truthful person, I do not like to be deceived. I am ready to work and live on your ranch or stable for a long time. I am a conscientious worker and will not let you down. Please write me the answer and all other questions in the private SMS profile. My active phone numbers, messengers and email: +38 (095)-032-78-77 and Viber, Telegram +1(647)712-3279 andWhatsApp [email protected] I don't speak English, only a few phrases. I use Google Translate. But I think that at the beginning of our work with you, we will understand each other in the 21st century with modern translation technologies. And outside of the main work, I will study English and improve it. Languages: Ukrainian: Fluent Russian: Advanced German: Beginner Polish: Intermediate English: minimum, studying
    1 Reply Last reply
    0
  • t600261802T Offline
    t600261802T Offline
    Anasteisha
    wrote on last edited by
    Цікавить робота, можна деталі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іван Вовк
    wrote on last edited by
    Kyiv, the capital of Ukraine, is where the TV series "Serf-3" will be filmed in March 2021 Україна, Київ березень 2021 року, зйомки серіалу "Кріпосна 3 сезон"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іван Вовк
    wrote on last edited by
    Терміново!!! Шукаю будь-яку постійну роботу з проживанням на ранчо або в стайні!!! Потрібна робота з житлом для довгострокової співпраці!!! Я Вовк Іван, громадянин України. Мені 28 років. Стаж роботи конюхом в рекреаційній стайні та каскадерській базі без перерви 3 роки. Маю досвід роботи з домашніми тваринами: коні, корови, свині та ін. Ці тварини зі мною все життя!!! Мені дуже подобається з ними працювати!!! Вдома в Україні ми з батьком 20 років тримали коня, щоб працювати на фермі. Якщо у вас є робота для мене, будь ласка, дайте мені знати!!! Якщо у вас немає для мене роботи, будь ласка, порекомендуйте мене як кандидата на ранчо чи стайню своїм друзям, яким потрібен працівник. Я чесна, відкрита та правдива людина, не люблю, коли мене обманюють. Я готовий довго працювати і жити на вашому ранчо чи стайні. Я сумлінний працівник і не підведу. Будь ласка, напишіть мені відповідь та всі інші запитання в приватному СМС мого профілю . Мої активні номери телефонів, месенджери та email: +38 (095)-032-78-77 та Viber, Telegram +1(647)712-3279 і WhatsApp [email protected] Я не розмовляю англійською, лише кілька реплік. Я використовую Google Translate. Але я думаю, що на початку нашої з вами роботи ми зрозуміємо один одного в 21 столітті з сучасними технологіями перекладу. А поза основною роботою буду вивчати англійську мову та вдосконалювати її. мови: Українська: Вільно Російська: Розширений Німецька: Початківець польська: середній рівень англійська: мінімум, навчання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іван Вовк
    wrote on last edited by
    Рекомендації з минулого місця праці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Зателефонуйте їм за номером 604-683-7151, дайте їм номер підтвердження (його було згенеровано і надано вам, коли ви подавали електронну анкету на MSP), і отримайте свій MSP number. Картка зазвичай приходить через 6-8 тижнів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t392936300T Offline
    t392936300T Offline
    Khrystyna Melnyk
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Шукаю роботу. Буду вдячна за будь-яку допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t325648392T Offline
    t325648392T Offline
    Irina Kats
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Ми з чоловіком плануємо в Віслер на 6 днів з 6 по 12 січня та шукаємо когось, хто міг би пожити у нас вдома (район Вест Енд) з нашим френч бульдогом в цей час. Якщо цікавить, пишіть в приват за деталями. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t636223682T Offline
    t636223682T Offline
    Oleksiy
    wrote on last edited by
    Привіт, Друзі 💛💙 завтра на шосту невеличкою групою збираємося поспівати колядок в New Westminster. Це буде перша пробна зустріч. Познайомимося, попрацюємо з голосом троха, після чого повчимо давні українські колядки. Кому цікаво, пишіть в приват. PS: можете глянути мій недавній фб пост для контексту: m.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/permalink/10160390149373664/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    🏠🏡 В связи с переездом, будем освобождать жилье в Бернаби. По адресу 6636, Randolph Ave. 1 bedroom, подойдет для семейной пары или одного человека. Стоимость аренды 1900$, коммунальные включены в стоимость (плюс интернет, сигнализация). Жилье будет свободно около 15-20 декабря.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1814996725T Offline
    t1814996725T Offline
    Elena Kolesnikova
    wrote on last edited by
    Подскажите.Сколь можно стиков на айкос перевозить в багаже самолётом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    А куда переехали? Друга провінція?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    С Ванкувера прям ппц уезжают все
    1 Reply Last reply
    0
  • t762546264T Offline
    t762546264T Offline
    Людмила Кочеткова
    wrote on last edited by
    Менi також цiкава ця робота! Можна надати додаткову информацiю в особистi повiдомлення?
    1 Reply Last reply
    0
  • t294496242T Offline
    t294496242T Offline
    Yana Filchenkova
    wrote on last edited by
    Не знаю сколько можно Но я переводила 3 блока без вопросов (1 блок купила в аэропорту)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Samarets
    wrote on last edited by
    А это жилье ещё актуально? не могу с вами связаться по ссылках.
    1 Reply Last reply
    0
  • t805908845T Offline
    t805908845T Offline
    Cисадмин
    wrote on last edited by
    услуги системного администратора удаленно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Samarets