Ukrainian Vancouver
-
Терміново!!! Шукаю будь-яку постійну роботу з проживанням на ранчо або в стайні!!! Потрібна робота з житлом для довгострокової співпраці!!! Я Вовк Іван, громадянин України. Мені 28 років. Стаж роботи конюхом в рекреаційній стайні та каскадерській базі без перерви 3 роки. Маю досвід роботи з домашніми тваринами: коні, корови, свині та ін. Ці тварини зі мною все життя!!! Мені дуже подобається з ними працювати!!! Вдома в Україні ми з батьком 20 років тримали коня, щоб працювати на фермі. Якщо у вас є робота для мене, будь ласка, дайте мені знати!!! Якщо у вас немає для мене роботи, будь ласка, порекомендуйте мене як кандидата на ранчо чи стайню своїм друзям, яким потрібен працівник. Я чесна, відкрита та правдива людина, не люблю, коли мене обманюють. Я готовий довго працювати і жити на вашому ранчо чи стайні. Я сумлінний працівник і не підведу. Будь ласка, напишіть мені відповідь та всі інші запитання в приватному СМС мого профілю . Мої активні номери телефонів, месенджери та email: +38 (095)-032-78-77 та Viber, Telegram +1(647)712-3279 і WhatsApp [email protected] Я не розмовляю англійською, лише кілька реплік. Я використовую Google Translate. Але я думаю, що на початку нашої з вами роботи ми зрозуміємо один одного в 21 столітті з сучасними технологіями перекладу. А поза основною роботою буду вивчати англійську мову та вдосконалювати її. мови: Українська: Вільно Російська: Розширений Німецька: Початківець польська: середній рівень англійська: мінімум, навчання
-
Добрий вечір! Шукаю роботу. Буду вдячна за будь-яку допомогу.
-
Всім привіт! Ми з чоловіком плануємо в Віслер на 6 днів з 6 по 12 січня та шукаємо когось, хто міг би пожити у нас вдома (район Вест Енд) з нашим френч бульдогом в цей час. Якщо цікавить, пишіть в приват за деталями. Дякую!
-
Привіт, Друзі 💛💙 завтра на шосту невеличкою групою збираємося поспівати колядок в New Westminster. Це буде перша пробна зустріч. Познайомимося, попрацюємо з голосом троха, після чого повчимо давні українські колядки. Кому цікаво, пишіть в приват. PS: можете глянути мій недавній фб пост для контексту: m.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/permalink/10160390149373664/
-
🏠🏡 В связи с переездом, будем освобождать жилье в Бернаби. По адресу 6636, Randolph Ave. 1 bedroom, подойдет для семейной пары или одного человека. Стоимость аренды 1900$, коммунальные включены в стоимость (плюс интернет, сигнализация). Жилье будет свободно около 15-20 декабря.
-
Подскажите.Сколь можно стиков на айкос перевозить в багаже самолётом?
-
Менi також цiкава ця робота! Можна надати додаткову информацiю в особистi повiдомлення?
-
Не знаю сколько можно Но я переводила 3 блока без вопросов (1 блок купила в аэропорту)
-
А это жилье ещё актуально? не могу с вами связаться по ссылках.
-
Дякую
-
Привіт всім Шукаю роботу в Ванкувері Буду вдячна за допомогу