Ukrainian Vancouver
-
підкажіть, будь ласка, сайти на яких подобово можна дешево зняти житло
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, де в Кокуитлам з 8 ранку можна роздрукувати документи?
-
Друзья, добрый день, если здесь иммиграционный консультант. У меня и у моих друзей есть несколько вопросов этого плана. Буду очень благодарен за вашу помощь. Если есть какаято информация, то пишите в личку)
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
І як тут взагалі до лікарів записуватись?
-
Є може шанс хоча б часткового відшкодування чи навіть повного?
-
Добрий вечір, хтось тут ходив до стоматологів?
-
Чесно кажучи, не знаю. Я телефонувала до клініки і питала, коли є вільна дата. Тут немає цифрового запису.
-
Чи як це тут відбувається?
-
А тут є якийсь додаток, щоб записатись на прийом?
-
Мені це дали у стоматолога. І сказали, що деякі українці скорисиалися цією допомогою. Але де і як на неї реєструватися, я не знаю. Платила сама.
-
Дякую)
-
Бібліотека?
-
Дякую)