Ukrainian Vancouver
-
Хто такі : Маша Кондратенко і корупція?)
-
Та дякую, я без гугла знаю ху із Степан Гіга) мені достатньо 😉
-
Доброго ранку. Шукаю работу, стаж 15 років друкарем. Якщо є люди які працюють в типографії буду радий дуже вашої допомоги. Зараз знахожусь у Ванкувері. Прилетів 9 березня, work permit та sin вже отримав. Рівень англійської мови А2, поки ще вчу з викладачем. Працювал як на офсеті так і на флексі.
-
За ініціативи та підтримки директорки по роботі з громадою Yuliya Shokalyuk Maple Hope Foundation та партнерської організації MOSAIC, мега класних та професійних бухгалтерів CRA та MOSAIC, В суботу 18 березня з 10:00-16:00 в Brentwood Language Centre в Burnaby (1899 Willingdon Ave #101, Burnaby, BC V5C 5T1, навпроти Brentwood skytrain) будуть робити безкоштовний tax return (податки) для українців. Місця обмежені, тому реєструйтесь за посиланням: https: //signup. com/go/RmyTNyO Для всіх з собою мати:- SIN number,- адреса, - Tax slips (папери від роботодавця, від урядових агентів чи організацій, від банку чи інших кредитних інститутів, від університів та коледжів):Т3, Т4, Т4А, Т4Е, Т4A(CPP), T4A(OAS), T5, T2022, та інші - однією сумою медичні затрати (скільки коштували ліки, дентіст, equipment, et cetera)Для новоприбулих:- знати дату прибуття, - знати дохід в своїй країні до приїзду в Канаду (пенсія, робота)- знати день народження дружини(чоловіка),- знати ім'я і день народження своїх дітейДля студентів:- знати ім'я університету/коледжу,- знати ім'я програми, де навчається. Для самозайнятих:- однією сумою дохід,- код бізнесу по NAICS,- подрібний звіт стосовно затрат.
-
Так - якщо ви були в Канаді станом на 31 грудня і у вас є SIN - треба подавати. Без деклараціі ви не будете мати доступ до ряду пільг які вам можуть бути сплачені. Крім того, подання деклараціі обов‘язкове.
-
Комусь підняли кредитний ліміт?
-
Всім привіт . Підскажіть будь ласка , від якого провайдеру сім краще купити в Ванкувері , щоб інтернет добре працював та тарифний план не був дорогим?
-
Ніт. (©️Азіров😆). Do you have to file a return? File a return for 2022 if: You have to pay tax for the year You want to claim a refund You want to claim the Canada workers benefit (CWB) or you received CWB advance payments in the year You or your spouse or common-law partner want to begin or continue receiving credits and benefits (including any related provincial or territorial payments) such as: Canada child benefit (CCB) goods and services tax/harmonized sales tax (GST⁄HST) credit guaranteed income supplement (GIS) Note If you have a spouse or common-law partner, they also have to file a return. For more information, see Booklet T4114, Canada Child Benefit and related federal, provincial, and territorial programs, and Guide RC4210, GST/HST Credit. The CRA sent you a request to file a return You and your spouse or common-law partner are jointly electing to split pension income (see line 11600) You disposed of capital property (which could be a principal residence) or realized a taxable capital gain in the year You have to repay all or part of your old age security (OAS) benefits, employment insurance (EI) benefits, or Canada recovery benefit (CRB) You have not repaid all of the amounts you withdrew from your registered retirement savings plan (RRSP) under the Home Buyers' Plan (HBP) or Lifelong Learning Plan (LLP) You have to contribute to the Canada Pension Plan (CPP) for 2022 (this can apply if your total net self-employment income and pensionable employment income is more than $3,500) You are paying EI premiums on self-employment income or other eligible earnings You have incurred a non-capital loss in the year that you want to be able to apply to other years You want to transfer unused tuition fees or carry forward unused tuition, education, and textbook amounts to a future year You want to report income that would allow you to contribute to an RRSP, a pooled registered pension plan (PRPP), or a specified pension plan (SPP) to keep your RRSP deduction limit for future years up to date (see Schedule 7) You want to carry forward the unused investment tax credit on expenditures you incurred during the current year to a future year You want to report income that will allow you to increase your Canada training credit limit
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
А в аеропорті можна купити сім карту? Хочаб на перший місяць.
-
Да, первый ответ верный. Если вы находились в Канаде до 1 января 2023г и имели статус временного резидента (что включает рабочую визу), вы должны подать декларацию о доходах за 2022. Она будет нулевая либо с доходами эквивалентными за прошлый год из страны исхода. Рекомендую сделать всем, потому что вам положено какой-то tax return и деньги лишними не бывают. Даже если не работали. Даже если прилетели 31 декабря 2022 года.
-
Я відповів довгим текстом англійською з офіційного джерела, але ось дуже коротко українською: Навіть якщо ви проживали в Канаді лише частину року, ви повинні подати податкову декларацію, якщо: - ви повинні платити податок - ви хочете отримати відшкодування