Ukrainian Vancouver
-
Або хто хоче випити пивка😅
-
Вам спочатку треба до сімейного лікаря або walk-in. До педіатра тільки за направленням. Багато чого саме general practitioner (GP) лікарь робить.
-
Теж цікаво)
-
Тоді ти 3 команди назбираєш))))
-
доброго дня, не так давно приїхали сім'єю в онтаріо, чи можливо найти хоста на перший час? і якщо так, то де?
-
Доброго дня, поможіть будь-ласка з роботою, професійний кухар в Україні 8 років, можу працювати на любому процесі.
-
Доброго дня, поможіть будь-ласка з роботою, професійний кухар в Україні 8 років, можу працювати на любому процесі крім кондитера)
-
Тобто по одній формі прийдуть карти на всіх вказаних в ній. Дякую.
-
Всю
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, шукаю роботу на складі, Коквітлам, можливо в когось є інформ куди можна звернутися ?
-
Доброго дня, є питання по формі MSP. Так як при поданні форми я вказую і дружину і дитину, то виходить що вона начебто на всю сім’ю. Чи потрібно дружині окремо заповнювати форму? Чи по одній прийде відразу на всіх?
-
Так
-
Нам в клинике дали отдельно, так как там дата рождения, заполнила по графам отдельно. По почте отправила все вместе
-
Можливо паперова форма відрізняється, так як в онлайн там для кожного окремо потрібно ввести данні включно з датою народження і підргузити скани ворк пермітів.
-
Добрый вечір. Певно вже питали мільйон разів, але порадьте податкового акаунтанта який знає що робити з українськими фопами і не за всі гроші світу. Бо з мене намагаються 420 доларів за це взяти. Чи це норма? Якщо так то це теж цінна інформація. Я у 2022 3 місяці працював як фоп на українську компанію вже знаходячись у Канаді
-
Сильно сумніваюся що я такий один
-
По ньому вам виставлять рахунок для оплати damage deposit Якщо правильно пам’ятаю
-
Привіт Може хтось знає, чи нормально надавати орендодавцю свій void cheque?
-
Більш детально
-
Ось
16 Jan 2023, 06:08
9346/31399
about 5 hours ago