Ukrainian Vancouver
-
В контракті має бути це вказане доречі
-
Я теж надавав його в липні орендодавцю
-
Дякую
-
A voided check may be necessary to set up direct deposits, automated clearing house (ACH) transfers
-
Так, для цього потрібен void cheque
-
Та ні, я теж плюсую, але все футбольне взуття викинув у Німеччині(
-
Дякую
-
Доброго вечора! Хочу здати теорію на права. Підскажіть 1 чі 2 має бути
-
Доброго ранку всім ☀️ Барбери/перукарі New Westminster або десь на далеко, потребую ваші послуги 💇🏻♂️
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
Добрый вечер 🙂При заполнении семейной аппликации сделала ошибку в конце и не добавила семью,получилась как заполнение на одного человека. 🫥А в самом начале обозначено как группа было,является ли это грубым нарушением и как потом добавить всю семью,если заявка уже отправлена🤪😳?
-
Добрий день! Мій чоловік шукає партнера для гри у великий теніс (рівень вище середнього) район Port Moody та прилеглі. Будь ласка, пишіть у лічку.
-
Я б хотів щоб мені це сказав професійний податковий консультант. Я чув і прямо протилежне, що у Канаді я стаю податковим резидентом з моменту отримання ворк перміту