Ukrainian Vancouver
-
Ще тільки орки нас не вчили. На фронті є нормальні росіяни, вклоняюсь перед ними. А моцкалі звідусіль тікають. Замри і вали в мацкву
-
Я думаю адмін почистить тролів. Це українська група
-
Из-за бугра легко петь песни о том как хорошо в Украине и война все испортила , война забрала тысячи жизней , но и до войны были проблемы . Пенсии по 50$ , комунальные платежи превышающие пенсию , зарплаты учителей и врачей Даже сейчас когда границы закрыты те у кого есть бабло выезжают , почему ?
-
Делайте как Я, с каждой ЗП 50-100$ на ЗСУ отправляйте что бы хоть как-то помогать
-
Тих хто ставить себе в приклад в кращих традиціях радянської школи я б теж видаляла. Бо приведення себе в приклад не що інше як зверхнє ставлення то інших та обезцінювання заслуг інших людей. Вот это «делай как я» - это постсоветское ханжество. Але то справа адмінів, їх група
-
Іноді інакше не пояснити що я не кремлебот лол , як мене назвали , якщо ти натякнула зараз на мене . Я просто роздула цю тему , бо мені боляче що моя бабуся наприклад , все життя працювала акушеркою та має пенсію 50$ , а люди все одно кидаються не дай Боже щось про владу погане сказати