Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Почувствуй разницу
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Просто некоторые уезжают и кричат о том как любят Украину , а некоторые остаются там и кричат как срочно нужно все менять к лучшему , побеждать врага и бороться против коррупции и остального
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    В отличии от меня которая не перестань делать донаты . Я просто говорю правду, от которой некоторым шизикам не приятно . Ты написала что давно в Канаде , то есть не изза войны уехала , а что тебе не нравилось в Украине ? Патриотка
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Не удивлюсь что вся твоя поддержка началась и закончилась на спорах в чатах
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Из-за бугра легко петь песни о том как хорошо в Украине и война все испортила , война забрала тысячи жизней , но и до войны были проблемы . Пенсии по 50$ , комунальные платежи превышающие пенсию , зарплаты учителей и врачей Даже сейчас когда границы закрыты те у кого есть бабло выезжают , почему ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Если админ будет блокировать таких как я это будет похоже на систему России , где одно слово против власти -враг народа и тюрьма
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Если про это не говорят,значит всех все устраивает и конечно Валентина вас это не будет волновать , вы же в Канаде давно :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t432818359T Offline
    t432818359T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Хтось повинен зупинитись! Пригадайте про призначення групи. Почніть з того, що Ви робите в окремій групі, а вже потім про більш глобальні речі (країну, соціум, світ, людство і т.д.)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    имя фамилия
    wrote on last edited by
    Делайте как Я, с каждой ЗП 50-100$ на ЗСУ отправляйте что бы хоть как-то помогать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Покажи скрины донатов. Ти як типічна крімльовська матодичка для розпалювання ворожби. Але сильно палишся. Вклади ванькі свому пакет, шоб було в чому додому їхать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    20% як податки +~
    1 Reply Last reply
    0
  • t432818359T Offline
    t432818359T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Тих хто ставить себе в приклад в кращих традиціях радянської школи я б теж видаляла. Бо приведення себе в приклад не що інше як зверхнє ставлення то інших та обезцінювання заслуг інших людей. Вот это «делай как я» - это постсоветское ханжество. Але то справа адмінів, їх група
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Іноді інакше не пояснити що я не кремлебот лол , як мене назвали , якщо ти натякнула зараз на мене . Я просто роздула цю тему , бо мені боляче що моя бабуся наприклад , все життя працювала акушеркою та має пенсію 50$ , а люди все одно кидаються не дай Боже щось про владу погане сказати
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Мені всеодно , я нікого не хочу ображати та говорити більше про це . За президента я сама голосувала . Просто саме мені не подобається що чоловікам забороняють виїзд , хоча тут в групі більшість самі виїхали с чоловіком або самі являються чоловічою половиною . Ну и тут понеслись від образи ті слова про корупцію і так далі . Якщо ви вважаєте що корупція и мала пенсія та зарплати це норм і я сію роздор- будь ласка .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Що особисто Ви робите для того, щоб щось виправити? Вы роздули не через низьку оплату праці, а саме через заборону виїзду чоловікам. А Вас не обурювала коменданська година? Бо вона теж обмежує вільне пересування
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Шось адмінів не влаштовує-видаляють. А чого? Чого ви чистите те, що і так на поверхні? А мадам яка розпалює ненависть серед нас не видаляєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233514T Offline
    t427233514T Offline
    ECHTIUS
    wrote on last edited by
    Новый раввин в синагоге. Читает молитву "Шма" и тут половина синагоги встает. Другая половина начинает на них шикать и говорить: "Сядьте!", а первая возражает второй: "Это вы встаньте!". Ребе в затруднении заканчивает и наутро идет к цадику. Спрашивает: мол, я не знаю, какова верная традиция во время чтения "Шма". Евреям нужно вставать? — Нет, такой традиции нет… — отвечает цадик. — То есть традиция велит сидеть? — Нет, не велит, — отвечает цадик, — такой традиции нет. — Так почему одна половина синагоги переругалась с другой?! — А вот такая традиция у нас есть!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Allison
    wrote on last edited by
    Дивна фільтрація тут. Прямо як в лагерях
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Ще сусід й***ний)
    1 Reply Last reply
    0
  • t677956579T Offline
    t677956579T Offline
    Мув
    wrote on last edited by
    Та ок. В Україні все класс ) тільки війна проблема , а так все інше було просто чудово ) всім надобраніч
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags