Ukrainian Vancouver
-
Делайте как Я, с каждой ЗП 50-100$ на ЗСУ отправляйте что бы хоть как-то помогать
-
Тих хто ставить себе в приклад в кращих традиціях радянської школи я б теж видаляла. Бо приведення себе в приклад не що інше як зверхнє ставлення то інших та обезцінювання заслуг інших людей. Вот это «делай как я» - это постсоветское ханжество. Але то справа адмінів, їх група
-
Іноді інакше не пояснити що я не кремлебот лол , як мене назвали , якщо ти натякнула зараз на мене . Я просто роздула цю тему , бо мені боляче що моя бабуся наприклад , все життя працювала акушеркою та має пенсію 50$ , а люди все одно кидаються не дай Боже щось про владу погане сказати
-
Мені всеодно , я нікого не хочу ображати та говорити більше про це . За президента я сама голосувала . Просто саме мені не подобається що чоловікам забороняють виїзд , хоча тут в групі більшість самі виїхали с чоловіком або самі являються чоловічою половиною . Ну и тут понеслись від образи ті слова про корупцію і так далі . Якщо ви вважаєте що корупція и мала пенсія та зарплати це норм і я сію роздор- будь ласка .
-
Новый раввин в синагоге. Читает молитву "Шма" и тут половина синагоги встает. Другая половина начинает на них шикать и говорить: "Сядьте!", а первая возражает второй: "Это вы встаньте!". Ребе в затруднении заканчивает и наутро идет к цадику. Спрашивает: мол, я не знаю, какова верная традиция во время чтения "Шма". Евреям нужно вставать? — Нет, такой традиции нет… — отвечает цадик. — То есть традиция велит сидеть? — Нет, не велит, — отвечает цадик, — такой традиции нет. — Так почему одна половина синагоги переругалась с другой?! — А вот такая традиция у нас есть!
-
Чесно , коли я писала про корупцію я думала чомусь що мені напишуть типу «не хвилюйся , після війни ми обов’язково зробимо все щоб Зеленський зайнявся тим щоб в першу чергу прибрати це , думаю країна стане ще краще» але полився один негатив , крики про те що в Україні все добре і так , а коли люди так думають значить нічого не зміниться . І це сумно