Ukrainian Vancouver
-
Ви так багато написали тексту , а на запитання відповісти не змогли . До речі , моя мама росіянка з Волгограду, онука донських козаків . Я прекрасно розмовляю російською , але зараз в знак протесту не хочу її навіть чути . Я навіть з родичами в Росії говорю українською . Це мій протест проти агресії Росії . А ви протестуєте проти української . Чому ? Якщо ви українець? І все ж таки , як ви думаєте , чому мільйони українців в Росії розмовляють російською . Це пряме питання , хотілось би пряму відповідь , а не ваше вокруг-да- около, навіть Канаду приплели . Тут інша історія
-
Не перекручивайте, я не протестую против украинского языка. Я пытаюсь закрыть эту тему. Кто и на каком должен общаться. Давайте уже закончим? Хотите, хоть на китайском разговаривайте, если вам удобно. Мне удобно на русском, как и половине Украины. Прийдет время, возможно наши внуки будут говорить на чистом Украинском…
-
Я буду мего признателен, если мне не будут отвечать на русском, и при этом диктовать на каком мне нужно общаться:)
-
Ну наверное для начала. Они не изучали в школе Украинский. Потому что я учился в школе где все преподавали на русском. И куда не взгляни все разговаривали на русском. Вот почему
-
ось у цьому різниця
-
цікаво чи ви відповісте на українській
-
половині? та половина вам відповідає із за вічливості на російському
-
😄😂не чекав такої відповіді
-
Ну я ж кажу, я не стараюсь видивлятись хто є хто. Ось і відповідь
-
друзі Українці , скажіть як ідентифікувати Українця від росіянина?
-
я вивчав російський один раз в тижні, а міг би взагалі курити за гаражами😇
-
Мальчики стороной😂
-
В знак протесту ?) Російська мова не винна що нею розмовляють прибічники путіна і теперішнє покоління) вона була задовго до цього. Самий тупий вид вираження патріотизму - протестувати проти мови. Якою розмовляє щонайменше третина українців