Ukrainian Vancouver
-
В нас теж) одна суцільна, протяжність в стоні років з назвою "росія"
-
Так само якщо ти приїдеш сюди і підеш на мовні курси тебе вчитимуть на англійській
-
я не говорю що там не розуміють франц., але мова штату є???????
-
Бо це колишня французька колонія
-
Це там на законодавчому рівні
-
На французькій
-
якщо ти приїдеш туди і захочеш вивчати мову то якій мові вас будуть вчити?
-
До чого тут Квебек взагалі? В Канади є свої історичні проблеми. І якщо і проводити подібні аналогії, то доречніше казати про індіджнс мови ти культуру
-
Вам нікого не забороняє цього , це факт. Але нав’язування - це егоїзм.
-
Тому я і не відповідаю на москальську) якщо хтось інший робить - це їх вибір, але ч не відповім на москальську в Україні і "українцям" за кордоном
-
а звідки ви?
-
Тупість, дуже велика, викинь це з голови. Мова тут нідочого, мова була сотні років до цих людей і буде надалі, а якщо та людина поліглот і розмовляє в ідеалі 5 мовами? Як взагалі можна приплітати мову до цього.
-
Моя вихованість дозволяє мені послати нахуй людину, яка говорить до мене мовою тих, хто вбив мого друга
-
Це називається егоїзм ) а не патріотизм,доречі. Ніяк не показує твоєго рівня вихованості, патріотизму і тд.
-
🤮🤮🤮це тільки слова, і укр. толерантність , нас там ніхто не розуміє, і не дуже й хоче! А маємо 1
-
Вот менi цiкаво,якщо у вас буде роботодавець росiянин,ну вот так склалось,робота хороша,роботодавець росiянин.Пiдете до такого на роботу,тiльки чесно??
-
Нічого ) це твій вибір як відповідати людям.
-
просто якщо я відповім на російське запитання , я тебе не розумію, що далі??
-
А я не нав'язую Я лиш не відповідаю, де тут нав'язування?
-
Тож навіщо запитуєте, якщо потім кажете "не обманюйте"
16 Jan 2023, 06:08
9626/31449
about 2 hours ago