Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ви перелічили цивілізовані країни, між якими зараз немає ніякої ворожнечі. Англійці не намагаються доказати, що ніякої Австралії не існує, що взагалі всі вони просто нащадки повсталих уголовників, що її придумав Капітан Джеймс Кук, перепивши рому і що всіх знову треба загнати в стійло. Доречі, шотландець чи особливо ірландець, при певних обставинах, можуть і між очей заїхати, як когось з них англійцем обізвати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t280317434T Offline
    t280317434T Offline
    O Kikot
    wrote on last edited by
    >Ви перелічили цивілізовані країни, між якими зараз немає ніякої ворожнечі >Доречі, шотландець чи особливо ірландець, при певних обставинах, можуть і між очей заїхати, як когось з них англійцем обізвати. Якось не скадається, так є чи немає ворожнечі? І взагалі питання - чи є якась суттєва різниця оточуючим хто там поруч з ним у черзі/на вулиці стоїть допоки він/вона чемно поводжується та не завдає турботи іншим?
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233514T Offline
    t427233514T Offline
    ECHTIUS
    wrote on last edited by
    Зараз немає, а буквально кілька сотень тому, було все кроваве. А зараз усі разом живуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t432818359T Offline
    t432818359T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Я другий день не можу зрозуміти: тут реально всі збираються просто поговорити? Про все окрім Ванкувера?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я особисто не мав би нічого протикацапів, якби вони там сиділи собі у своїх «рідних гОвенях» славили чергового ботоксного генія та не тягли інших у своє «щастя». Британці таким вже давно не страждають
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Шановний за українську мову завжди гнобили,навіть коли моя мама була молодшою як їздили на роботу,то неодноразово був хейт за мову,племінниця навчалася в Одесі то з нею навіть спілкуватися нехотіли бо вона на російську непереходила ,дуже багато з 80_ 90 років гнобили за мову,і всі мовчали, а зараз капець як ображаються бо просять спілкуватися на українській.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366344701T Offline
    t366344701T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Допоможіть) які документи треба роздрукувати перед польотом? Рекомендаційний лист з ворк перміт? Щось ще?
    1 Reply Last reply
    0
  • t391607971T Offline
    t391607971T Offline
    VIKTORIA
    wrote on last edited by
    Доброго дня,цікавить як відслідкувати,де знаходиться паспорт,доставка кур‘єром
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava L
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Наскільки я знаю - ніяк, там немає трекінг номера. До мене просто прийшов через півтора місяці після виготовлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6224118883T Offline
    t6224118883T Offline
    Selma Khouri
    wrote on last edited by
    Salam
    1 Reply Last reply
    0
  • t6169729704T Offline
    t6169729704T Offline
    Sahar Gaddafi
    wrote on last edited by
    Salam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor G
    wrote on last edited by
    Вітаю,спільното, хто здавав роуд тест на орендованій машині із сервісів типу Sixt, Avis, чи Turo? Чи були якісь проблеми, запитували додаткові документи, страхове покриття? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor G
    wrote on last edited by
    Дуже дякую вам!!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t441999052T Offline
    t441999052T Offline
    Alex Matyash
    wrote on last edited by
    Я здавав на орендованій, брав у Enterprise. Одразу перед орендою запитав, чи можу я здати роад тест на ній, мені відповіли: "так, для цього ми тобі включимо в договір full coverage страхування ". В ICBC в мене попросили договір і перевірили що є страхування і оренда на моє ім'я.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1532257299T Offline
    t1532257299T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Любі мою українці! Я з Вінниччини (такого суржику ви більше ніде не зустрінете 😉). Мама місцева, а батько з Уралу. А мама мого батька з Уралу, а його батько з Закарпаття.... До 24 лютого я мала 2 рідні мови . Мовне питання болісним стало для тисяч таких як я. Чи є наша провина в тому, що когось навчили казати тато чи папа? Та ті хто загострюють мовне питання мають намір зробити боляче навмисно і є недобрими людьми на якій мові вони б не розмовляли. Ці люди навмисно сіють роздор в двомовних родинах . Поділяй і володій! Чи це не сепаратизм чистої води? Та на будь якій мові війна - то щось страшне. Ніхто з нас нікого у цьому чаті не перевиховає. Закликаю допомогати один одному вижити як це під силу. Саме це робить нас українцями. Бо не через мову ми тут зібралися. Терпіння нам та толерантності!
    1 Reply Last reply
    0
  • t514345151T Offline
    t514345151T Offline
    Nadia Jasmine
    wrote on last edited by
    ☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Іде набір бажаючих на майстер клас та курси по перманенту Тому кому актуально -welcome 🌸 Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE= Буду рада співпраці у студії Ванкувера 🫶🏼 Адреса нашої затишної студії : Unit 107-11420 27 Street SE Calgary, Alberta (Безкоштовна парковка) #реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena P
    wrote on last edited by
    Про мову. На дитячому майданчику батьки говорять російською. Як ви знаєте, чи то українці, чи росіяни? Як ідентифікувати? Мене, наприклад, бісить, коли чую російську. І я не хочу, щоб моя дитина грала з росіянами. На минулому тижні росіяни вбили мого кума. Як я можу по-іншому реагувати?! Часто бачу, як хтось пропонує послуги тут у групі українською. Переходиш у особисті, а там російська. ((((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kakao Nuts
    wrote on last edited by
    Повністю погоджуюсь, я із Закарпаття доречі і знаю що ніхто не примусить мою сім’ю говорити на українській або на російській , в нас свій дивний діалект який ніхто не розуміє😂 Але я вважаю, що нікого і не потрібно примушувати, люди з такою мовою народились, їх пращури також.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5972656910T Offline
    t5972656910T Offline
    Li
    wrote on last edited by
    Я оце думаю . Насправді ми не україномовні , чи російськомовні . Ми всі двомовні . Ми однаково добре володіємо двома мовами . Як на сході , так і на заході . І зараз просто постало питання якій мові надати перевагу . Для мене українська стала більш преоритетною, незважаючи на те , що моя мама росіянка і я сама 17 років прожила в Росії. Але я хочу , щоб у моїй державі був якись порядок і ми дотримувалися державної мови . Я от не розумію , чому моя мама за декілька років змогла вивчити українську , а інші за все життя не можуть . Може тому , що батька любила , чи може тому що поважала мову людей до яких приїхала жити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t914142291T Offline
    t914142291T Offline
    Татьяна Струк
    wrote on last edited by
    ♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags