Ukrainian Vancouver
-
А ще як ви поясните канадцю, чому два українця між собою розмовляють російською? Тобто ми такі собі всі жаліємося що втекли від війни, а потім розмовляємо на мові окупанта між собою. Ідіотизм наче, Нє? Ми для себе вирішили, що українці не на території Украіні мають спілкуватися між собою тільки українською (або державною локальною мовою, в даному випадку англійською). В Україні то вже питання особисте.
-
Питання: а чому вони будуть чи повинні комусь щось пояснювати?? І ще. А от що робити тим російськомовним українцям, вже багато років мешкаючим в Канаді, які все одно люблять рідну Україну, допомагають їй усім чим можуть, відправляють гроші та іншу допомогу, допомагають новоприбулим українцям тут в Канаді, і навіть в україномовних пабліках спілкуються українською, але ж у побуті говорять російською? Їм треба соромитися, коли вони йдуть по вулиці та говорять мовою на якій думають, просто тому що хтось тут написав, що він інакше не може відрізнити українця від руського?
-
-
Многие украинцы забыли свою национальность. Некоторые вообще не знают какая кровь у них. Я гражданин Украины и я всегда буду передавать историю своего рода. Ваши принципы украинские « мовні « мне не к чему.