Ukrainian Vancouver
-
Многие украинцы забыли свою национальность. Некоторые вообще не знают какая кровь у них. Я гражданин Украины и я всегда буду передавать историю своего рода. Ваши принципы украинские « мовні « мне не к чему.
-
Ось тут з вами згоден. Сам довго не втручався, але ж почали писати дивні речі, тож вимушений був поділитися своїми міркуваннями. А так, що до життя в Канаді і зокрема у Ванкувері - питайте, тут є багато людей, включно зі мною, хто буде радий допомогти порадами та поділитися інформацією.
-
Обычный манкурт да и все
-
Це про мене - колишня російськомовна українка яка півжиття прожила в Канаді, і коли на будинок моїх батьків полетіли рашиські бомби через те що Харків російськомовне місто і його треба захищати від укрофашистів, я невагаючись за секунду стала україномовною і багато моїх знайомих також. Тому не треба виправдовувати тих хто може, але не хоче і навіть не намагається хоть трошки переходити на мову.
-
Але ж це - ваш особистий вибір. Ви правда думаєте, що маєте моральне право когось соромити за те, що їх вибір не співпадає з вашим?? Я тут в Канаді вже багато років. І у побуті я говорю російською. Але в українських пабліках, з поваги до громади - українською. Також, як багато хто тут вже знає, перекладаю тренінги з користування громадським транспортом для новоприбулих українців з англійської на українську. Але, ще раз, вдома ми спілкуємося російською. Ви ж не хочете сказати, що мені за це повинно бути соромно, правда?
-
Кожного разу дивуюсь таким срачам . Ну є правила групи. Людина ніби читає, все розуміє, погоджується, а потім пише, що не хоче спілкуватись українською. Що заважає заснувати окрему групу обрусівших українців і спілкуватись там без цих обмежень?!, не розумію…
-
Громадо, який моб зв'язок порекомендуєте? Може якийсь банк дає картку при відкритті рахунку? Дякую
-
Доб дня, підкажіть будь-ласка ще раз, де можна зареєст , щоб пройти тест з англ.мови в Коквітламі?
-
Доброго дня де можна зробити фюрографію у Річмонді