Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Nychyporenko
    wrote on last edited by
    Дякую. Але там не можна додавати свої.
    1 Reply Last reply
    0
  • t943059115T Offline
    t943059115T Offline
    d.belik
    wrote on last edited by
    Duolingo
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177876502T Offline
    t5177876502T Offline
    Evgeniya K
    wrote on last edited by
    Вечер добрый. Пишите кто нуждается в мебели. Есть две спальни, обе с queen size beds, side tables. Необходимо будет забрать 26-го марта, в воскресенье с East Vancouver
    1 Reply Last reply
    0
  • t1174936125T Offline
    t1174936125T Offline
    Oleksandr Yeromenko
    wrote on last edited by
    Englishgalaxy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Обратитесь сюда, Ульяна говорит по украински если не ошибаюсь, правда это для Сюррея, но думаю, она поделиться контактом коллеги из вашего района.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Nychyporenko
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Verheles
    wrote on last edited by
    🙏Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1853387965T Offline
    t1853387965T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, українська громадо, я новоприбула у Ванкувері, підкажіть, як зареєструватися на медичну страховку? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1812919424T Offline
    t1812919424T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Онлайн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava L
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, нажаль лінк тут відправити не можу, тому раджу ввести у гуглі bc gov ca cuaet, перший лінк, і на офіційному сайті буде розділ «Apply for health insurance».
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana GV
    wrote on last edited by
    Quizlet дуже крутий застосунок. Можна створювати свої списки слів, або скачувати від інших користувачів. + пропонує 4 способи запам’ятовування.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1812919424T Offline
    t1812919424T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Можна відправити приватним повідомленням
    1 Reply Last reply
    0
  • t1844723421T Offline
    t1844723421T Offline
    Gates Nadiia
    wrote on last edited by
    Окрема Кімната в Аренду з 1квітня У діючому салоні краси - контракт 6 міс мін, рядом з салоном скайтрейн , велика безкоштовна парковка для ваших клієнтів локація бернабі Lougheed Mall За деталями пишіть у приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Доброго всім вечора! Є вільна кімната в дуже гарному будинку (2bedrooms) районі North Vancouver для 1 порядної дівчини/жінки. В іншій кімнаті буде жити друга дівчина українка. Ціна 1300$, фото скину. Прошу всі відповіді в лічку. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t366344701T Offline
    t366344701T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t888747653T Offline
    t888747653T Offline
    Катерина Наскалова
    wrote on last edited by
    Я просто ігнорую російську в публічному просторі бо не знаю натраплю на українців чи попаяних росіян. Якщо я точно знаю, що це російськомовні українці, з адекватною позицією, то спілкуюся звичайно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366344701T Offline
    t366344701T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Ну якщо Вам прям так цікаво, то я бачила україномовних росіян і україномовних вірмен я бачила. В нашому житті є багато відтінків. І якщо, я згодна що є державна мова, яку всі мають знати і поважати і можливо в країні спілкуватися лише українською, але в інших випадках це право кожної людини обирати мову спілкування. Якщо в групі є можливість розмовляти російською, то чому ви як учасник вважаєте що маєте право вирішувати кому тут якою мовою спілкуватися? Чомусь з родичами англійцями ніхто на українську не перейшов, а з родичами з Россії на українську . Це не протест, а неповага до родичів. І щось коли я тікала з під російських обстрілів в 2014 в свою ж рідну країну де я спілкувалась українською, то взагалі не чула таких розмов, взагалі не бачила не те що люди мають намір встати горою за свій регіон, а навіть проти регіону не вважали за потрібним боротись. А зараз Ви воюєте проти своєї родин и шляхом мови?Зміні приходять поступово, починаючи з себе, але не навчаючи інших як жити. І да, багато українців нашого покоління і доросліші будуть до кінця розмовляти російською. Так як і наші бабусі в більшості сумують за радянським союзом, де їм давали житло, освіту, дитячі табори, всі вони виховані в колективізмі. Все. Це можна лише прийняти або зламати людину. І звичайно ті кого це більш торкнулось будуть впертішими ніж ті кого біль обійшла більш стороною. Ті хто втратив будуть категоричними і це теж природньо. До речі, мене завжди спантеличувало питання «ти розмієшь українську?». Державні іспити однакові в усій країні, так що то брехня, що Донецьк не вивчав українську. З 1996 точно вже були і українські школи і класи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть будь ласка. Запрошення паспорта на вклейку отримала, а дітям немає листа. Що в такій ситуації робити? Біометрію здавала в Лондоні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Skalych
    wrote on last edited by
    Добрий день, скажіть будьласка якщо прилітає одна дівчина, їй можуть надати ще безкоштовне житло?
    1 Reply Last reply
    0
  • t420349326T Offline
    t420349326T Offline
    Nikita
    wrote on last edited by
    Добрий ранок,з дівчиною вчора прилетіли в Ванкувер на два місяці,надали нам готель на два тижні.Шукаємо житло з 1 квітня до 1 червня.Можливо хтось щось підскаже,це може бути або квартира,або кімната з окремим санвузлом.Бажано як можна ближче до Canada Place.Дякую!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags