Ukrainian Vancouver
-
Дякую
-
Доброї пори доби! Може, хтось знає чи є десь онлайн курс по канадському бухгалтерському обліку українською (або навіть кацапською мовою), на базі вивчення Quickbooks?? Думаю, що новоприбулі бухгалтера часто цікавляться цією темою... Те, що я знаходжу самостійно, лише англійською, але для мене поки що буде важкувато сприймати tutorials по цій тематиці англійською.
-
Доброго вечора ! Друзі в кого є зеленка ,готова купити .
-
Для мого улюбленця -шпіц. Після дуже "прекрасного"Грумера 😢
-
Ця грумер знаходиться в Victoria drive ,але вона планує продавати бізнес ,то краще звертайтесь до наших людей ,які знають різницю у породах та володіють навичками роботи .
-
Курси чого саме?
-
Такого нет. Учите английский, потом можно пойти на бесплатные курсы. Success часто рассылает такие. Работа в любом случае на английском, надо знать терминологию. Принципы бухгалтерии тут похожи лишь приблизительно, много нюансов. Если для себя - только гугл переводчик. Quick books сама по себе довольно примитивная программа. Но это всего лишь программа.
-
У Ванкувері офіс знаходиться за адресою #208 – 2525 Commercial Drive Vancouver, BC V5N 4C1
-
Вбивайте у Пошук: LINC Mosaic ...і буде вам безкоштовно
-
Ні, немає. Тому що нащо? Це counter-productive: нащо вчити предмет на мові що відрізняється від мови роботи? Краще одразу розуміти і вчити професійну лексику на мові на якій будете робити. Дайте собі трохи часу засвоїти англійську, якщо зараз це важко сприймається, і потім вперед 😃
-
Привіт! Готові розпочати пошук роботи та нарешті розібратись що до чого? 📍Тема вебінару: Ефективне резюме у 2023 році у США. Дата: 24 березня о 17.00 за тихоокеанським часом на платформі Zoom 📍Після вебінару ви зможете отримати доступ до нашого закритого Telegram-каналу, у якому ми будемо ділитися лайфхаками з кар’єрного коучінгу та підсилення англійськоії мови для кар’єри та життя. 📍 Наша мета – допомогти вам у створенні карʼєрного фундаменту та підсилити знання англійської мови. P.S. Прохання заходити на зустріч під своїм імʼям та прізвищем. До зустрічі!