Ukrainian Vancouver
-
Прошу)
-
Дякую
-
Я у winners купив крокси
-
добрий день ,може хтось знає де потрібні прибиральниці або посудомийниці район west end і downtown?
-
Дуже дякую
-
Берете, купуєте my perfect resume, або робите самі резюме, друкуєте штук 40 і ходите по всіх місцях і закладах. Можете зробити на 2 вакансії одразу, на 3-4 навіть. Я робив одразу 5 різних резюме на різні роботи і знайшов працю за один день в тому місьці яке сподобалось з початку. Резюме на низькі вакансії мають мати не багато інформації але вона має буди суттєвою. До того, інформація має бути простою( якщо на прибиральницю) краще навіть збрехати, що раніше теж працювали прибиральницею або в клінінг фірмах, але не пищіть, що ви були директором, менеджером, чи якісь керівниці посади. Знання мови краще не вказувати, і так все побачать, але так хоть на розмову запросять і буде тяжкіше відмовити. Успіхів Вам
-
Дуже дякую ,а що це за спрей та де можна придбати ?
-
Може комусь буде цікаво
-
Не планую)
-
Ти йдеш?
-
Распечатать кстати можно бесплатно в Work BC
-
Доброго дня ! Шукаю друзів для мами 50 років та бабусі 79 ,то шось дуже сумують без спілкування .
-
Привіт. Де можна купити резюме?
-
В фейсбуці є группа "українці в лісі" і вони ходять на хайки і там я бачиш що були люди різного віку,. 79 наврят, але +-50 було пару людей це точно, якщо ваша мама любить активний відпочинок і спілкування то думаю їй сподобається.
-
Ні)))) просто інформацією поділився)
-
Щоб змінити роботу з часом. І для чоловіка. А ви я так зрозуміла, ходили туди?