Ukrainian Vancouver
-
Dollarama, Dollar Tree, Dollar Store
-
Дуже дякую
-
Дуже дякую
-
українців Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади продовжило на рік дію дозволу на екстрені поїздки між Канадою та Україною (CUAET). Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади оголосило про продовження дії Канадсько-українського дозволу на екстрені поїздки (CUAET) - програми підтримки біженців з України. Про це у середу, 22 березня, повідомляється на сайті канадського уряду
-
А як можна зареєструвати дитину? Розклад?
-
Salam
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи було в когось, що PHN не вигенерували як у всіх за кілька днів? Телефонувала щойно 6046837151, в мене заявка створена 10 березня. Сказали що немає ще номеру, чекати 21 день. Якщо у когось таке було, відгукніться, будь ласка 😱
-
Якщо ви приїздите за CUAET, то у вас медичне страхування з першого дня. Але якщо ви маєте намір покидати Канаду протягом перших 6 місяців, то можуть бути нюанси - треба телефонувати до MSP та питати.
-
Привіт, шукаю роботу, можливо хтось щось знає) Дякую.
-
Як вони колись мені пояснили по телефону, 21 доба - то загальний випадок, але заявки від українців оброблюються у прискореному режимі. Треба їм зателефонувати, надати номер підтвердження, та якщо заявку ще не оброблено і номер MSP не згенеровано, попросити to expedite. Потім зателефонувати знову через добу та отримати номер.
-
Всім привіт , може хтось знає хорошого еміграційного консультанта ?
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻