Ukrainian Vancouver
-
окей зрозуміло, це троль, ігнор
-
Я розмовляю по українські з малечку, тож не Вам, пані, судити мої помилки в мессенджері. Абсурд
-
1. SIN не потрібен ні для проходження медогляду, ні для відкриття рахунку у [нормальному] банку (наприклад в RBC). 2. SIN можна отримати в будь-якому відділенні Service Canada за один візит, буквально за 15 хвилин. Єдине що перед цим постоїте у живій черзі. В залежності від того, в яке відділення поїдете, черга може бути від декількох годин (якщо у густонаселених районах) до декількох хвилин (в рідконаселених передмістях). 3. Апоінтмент на медогляд зробіть онлайн заздалегідь. Сам медогляд складається з трьох частин, які можуть бути в різних місцях. 1) Саме медогляд (зріст, вага, артеріальний тиск - медсестрою, потім огляд та бесіда з доктором) - десь півгодини; 2) X-Ray (рентген) - може бути у окремому центрі, бо їх у Метро Ванкувері значно менше, ніж клінік, що роблять імміграційні медогляди - десь 10-15 хвилин. 3) Blood test (аналіз крові) - робиться в будь-якій з сотень лабораторій Life Labs. Займає десь 15 хвилин без урахування черги.
-
Ти як дурень чесне слово, хіба шляхетному таке пасує! Мова то те рідне, нехай бідне, але своє! Як мама, що грошей не має але синочка життю навчає, каже " не пий багато алкоголю, бо будиш як рос завжди без розсуду, скажуть говори китайською і будиш те робити бо мозок помре, як багато пити" . Матір багата також навчає" слід розмовляти шляхетно адже ти розумний! Зможиш відрізнити мудрість від безумства! "
-
От знаєте, за багато років в Канаді, завжди коли в мене питали звідки я родом, я з гордістю відповідав "from Ukraine". А останнім часом все більше доводиться відповідати детальніше: "from Ukraine, but I've lived here for almost 15 years". Саме з-за таких екземплярів, що на скріншоті.