Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка чи є тут у групі Мануальні терапевти або можливо хтось знає надійного спеціаліста у місті?
-
✨ Ищу модели для отработки техники! Количество мест ограничено! ✨ Я начинающий мастер в области: 🌸 Перманентного макияжа бровей 🌸 Окрашивания и коррекции бровей 🌸 Ламинирования ресниц и бровей Приглашаю вас стать моей моделью! Это прекрасная возможность получить качественную процедуру за символическую плату — оплата только за материалы. Почему стоит записаться? ✅ Индивидуальный подход к каждому клиенту ✅ Качественные материалы и профессиональное оборудование ✅ Результат подчеркнет вашу естественную красоту Количество мест строго ограничено, так что успейте записаться заранее! 📩 Пишите в личные сообщения для записи или за дополнительной информацией. Буду рада помочь вам преобразиться! ❤️
-
Kevin Adams надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5093
-
Всім привіт! В Eye Care Research Center потрібні волонтери для збору зображень сітківки ока. Тут приблизний опис Instructions: "1. To be eligible for the study, you must (1) be a non-smoker (as long as you are not a current active smoker), (2) have no vasoactive health conditions (high blood pressure, diabetes) or medications (such as beta blockers (i.e. propanolol), alpha agonists, ACE inhibitors, calcium channel blockers), (3) willing to not consume caffeine for at least 24 hours prior to each imaging session, and (4) not engage in strenuous activity for 1 hour prior to each imaging session. 2. Sign up for 4 imaging slots on different days. 3. On your imaging day, please ensure you do not consume caffeine for at least 24 hours prior. Avoid strenuous exercise for 1 hour prior to each session. If you have dry eyes, please make sure you use lubricating eye drops prior to the session, or bring them with you. 4. Show up to Section D at the Eye Care Centre on your designated time slot (from the ground floor main entrance, keep walking straight ahead. Section D is the first clinic next to the washroom area). Call/text Ju (clinical research coordinator) at 778-847-2558 to let you know you arrived. Plan to be there for up to 45 minutes. " Якщо у вас буде час та можливість прийти протягом січня напишіть мені в пп. Я розповім детальніше. P.S. як бонус можна отримати OCT зображення ока
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Рент кімнати для бьюті мастера, New Westminster
-
Алина sent multiple messages that looks like a spam. Why was my message deleted? Spam deleted in this group: 5125
-
Шукаю moving company, з хорошими цінами. З Ванкувера в Келовну. Можливо хтось переїжджав і може порадити
-
Вони тільки local
-
Тоді потрібно хлопця щоб загрузив і водій)
-
На таку далеку відстань не їдуть, принаймні так вказано на сайті. Ви мали досвід переїзду з ними на більшу відстань?
-
Тоді шукаю два хлопця щоб погрузити все в трак, доїхати до Келовни, розгузити і поїхати назад до Ванкувера (квитки назад до Ванкувера за мій рахунок) Готова заплатити по 400 кешом кожному!!!