Ukrainian Vancouver
-
Мне не разрешают без стади😭 обучение стартует 24 марта собираюсь податься на днях письмо получила только 20-го числа
-
Дати дуже відносні, і багато від чого залежать. Місяць подачі заявки це головне. В залежності від університету, є хвилі набору студентів. Є дати які збігаються в багатьох закладах, тобто час на обробку заяви буде більшим. Заявку можна подавати лише після отримання acceptance в навчальний заклад, що і являється підставою для подачі на отримання цього документу. Наразі на сайті wait time ≈ 6 тижнів. Коли я отримував свій стаді перміт, зайняло їм тижнів 10, але потім ще 4 місяці чекав на пошту його. Дозволили почати навчання без стаді перміта
-
Привіт, хто де купує свіжі троянди, можливо гуртові якісь, щоб дешевше, але якісно ? В Costko для прикладу ціна клас, але не свіжі
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $35 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Привіт Продам Агар 1200 ! TM” Rokogel”
-
На моем work permit строкой номер два , стоят ограничения на обучение в разных учебных заведениях , в том числе и курсы . А моя программа длится девять месяцев, и всё-таки если делать правильно , то мне нужно разрешение на учёбу , но если у вас есть альтернатива можете пожалуйста подсказать? Спасибо 🙏🏻
-
🏠🏠🏠Всем привет :) Сдам ОДНОКОМНАТНЫЙ бейсменд . Все ком услуги включены , есть стиралка , сушилка , интернет включен , паркинг возле дома есть .Локация Ross Street 5516. Кому интересно пишити в ЛС. 🏠🏠🏠
-
Привіт всім, нещодавно переїхав, якщо в когось є можливо якась робота, напишіть в особисті. Є своя машина, права 4 класу. Буду вдячний!