Ukrainian Vancouver
-
Сюрей
-
Вийдіть на сайт того міста, де Ви проживаєте (Richmond, Langley, etc.), вони Вам дадуть дату коли приїдуть і заберуть безкоштовно. Залежно від міста, 3- 4 рази в рік і тільки те, що Ви вказали, не робіть цілу купу, бо не заберуть. Там також є правила як це треба робити, наприклад, мвтрас треба завертати в полієтилен перед тим, як викидати
-
Супер! Беру на замітку🙂
-
Що тут треба щоб заїхати на хату? Джоб офер? Гроші?
-
Особистий вибір кожного жити в тій країні чиєю мовою він спілкується, тобто якщо тобі легше французькою- живи у Франції, якщо комфортніше німецькою- їдь жити в Німеччину, любиш Китайською розмовляти- живи в China, ну, а якщо російська тобі найдорожча- прямим ходом у русню! Вільно вибирайте та вперед!
-
Море! І буде ще більше, бо Канада вже відкрила двері для біженців з русні! І надає їм статус біженців з усіма льготами, такими, що українцям і не снились! Серце болить про це писати
-
За це можна в поліцію жалітися.
-
Можна сказати в українському чаті що існує русня, яка не підтримує режим і щиро намагається звалити, але я не хочу вигрібати за русню Єдине що я думаю, Україна на хайпі ліваків, але це не тому що десь цінують українську ідентичність і державність Нам допомагають бо ми тут в ролі знедолених Так будуть допомагати і втікаючий русні і всім іншим, чиї права будуть утискатися, так що патріотизм, що доходить шовінізму в таких країнах як Канада не буде розцінено як щось доречне. Навіть якщо ви всією душею не любите когось, вас не підтримають в цьому демократично ліберальному суспільстві
-
Що за інфа? Реально? Де почитати?
-
Ну нікому не цікаві розбірки якихось ноу нейм країн Мені шкода що це так, але Приютили в чудовій економіці, а ви кажете давайте звідси русню хейтити Канадцям це явно дивно чути А проблеми України то проблеми України Я не кажу, що жертви маніяків самі винні, але це було очевидно :(
-
Якби расія не пішла війною на Україну, то ніхто би в Україні і не зациклювався, всі би жили мирного як і раніше, але тепер мова є ідентифікацією нації. А що до двомовної Канади .... коли-коли англічани нападали на французів (або навпаки) на території Канади?... Не рівняйте одне з другим.
-
Так що , як хату зняти?
-
Friendly reminder новоприбулим українцям, які так захищають рашинську мову........ Щоб отримати Канадське громадянство, всім треба здавати екзамен на знання офіційної мови країни! От якби Україна в себе такий закон ввела! Щось мені не віриться, що після цих катувань, що рашисти роблять, щось мені не віриться, щоб рашиську мову зробили державною в Україні.
-
OMFG
-
Де вас таких понабирали. Легше в російськомовному чаті спитати.