Ukrainian Vancouver
-
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs
-
Why do men always forget to take out the trash? Because they have selective memory.
-
Паспорт и work permit, записатися онлайн на сайті ICBC та прийти туди, $30 коштує
-
Добрый вечер Меня зовут Ольга Я живу в Ванкувере 4 месяца и ищу работу У меня есть опыт уборки кто может мне помочь с работой Спасибо от всего сердце
-
Підкажіть будь ласка, після біометрії прийшов лист Procedural Fairness Пишуть , що треба по-новій перезаповнити свій трудовий стаж . Скажіть , який в мене термін часу є на це?? "Ви повинні надати ці документи протягом терміну, зазначеного у вашому обліковому записі онлайн. " Де побачити цей запис???
-
Зайшла в цю групу і перевіряю назву - чи сюди я попала? Більшість спілкуються ворожою мовою, мабуть " мне так удобнее". Нам цю мову десятиліттями насильно нав'язували, тепер прийшли в наші хати вбивати, а ми і далі " мне так удобнєє".
-
Этот язык, мова, чи language - тот на котором многие здесь заговорили в детстве, разговаривали всю жизнь с родителями и друзьями, учились в школе и потом первые слова своих детей услышали на этом же языке. Тож я відверто вважаю, що не цим потрібно демонструвати свій патріотичний запал, особливо тут, у цій країні і у цьому місті... You can use any language here - including Chinese and First Nation's - those who want to understand you will find a way. ᓴᐃᓕᓂᖅ ᐅᕙᑦᑎᓐᓄᓕᒫᖅ
-
Common sense каже, що в групі з назвою Ukrainian Vancouver будуть ті, хто індентифікує себе з Україною та проживає або планує жити в Ванкувері. Чи не так?! Тож розмовляти тут будуть українською або англійською. Між іншим, мені теж російською легше, але не ті часи. Прийшов час згадати, що ми вільний народ і закинути нарешті пригнічення варвара-сусіда.