Ukrainian Vancouver
-
Героям Слава! Welcome to наш скажений український чат (не толерантно до русяз, адмін планує лекції, а ми бухати, спорт та веселі каталки на горах, ну в клубєшніки)
-
О, блокує
-
Назва Суто україномовний чат Ванкувер
-
клас, до зустрічі )
-
Привіт! Заходьте у наш затишний чатик🇺🇦🍁 для українців у Ванкувері та околицях. Ми там знайомимося, спілкуємося, ділимся цікавим☺️ t.me/ukrvanchat
-
Привіт, друзі! Якщо комусь терміново потрібне тимчасове житло в Surrey/ Langley ✌️
В нас зараз звільнився Airbnb unit в районі Clayton Heights. Якщо комусь з українців потрібно зняти тимчасове повністю обмебльоване житло то ми зможемо дати своїм додаткову знижку - якщо комусь треба на місяць-два поки шукаєте довгострокову оренду.
Кому цікаво, пишіть мені! 💙💛
-
Здравствуйте Есть огромное желание и стремление стать трак драйвером в Канаде. Хочу подучить соответствующие канадские профессиональные права. Имею профессиональные права украинские , но категории лишь B,B1, C, C1. Я могу обучиться на необходимые категории ? Имею все необходимые данные для этого ремесла. Огромный опыт вождения, прекрасная обучаемость, хорошее здоровье, нет вредных привычек, спорт, отличные реакция, скорость мышления, глазомер, могу понять и объясниться на английском языке (продолжаю совершенствоваться )
-
В які дні та часи працює магазин, особливо у вихідні і яка адреса?
-
Друзі доброго дня. Может кто то может подсказать из личного опыта . Возможно ли в Ванкувере снять квартиру как в других провинциях , заплатив аренду за один месяц + депозит за пол месяца? Или нужно будем оплачивать минимум за пол года, а то и за год ?
-
Всім привіт🇨🇦🇨🇦🇨🇦, шукаю житло у Ванкувері, можливо хтось із новоприбулих бажає спільно знімати квартиру. Пишіть у приватні😉
-
Вітаю! Я хочу замовити послугу перевезення. Звісно за гроші. Aldegrove to South Surrey Хто вже займається цим бізнесом, відгукніться будьласка. Звісно, я можу і загуглити місцевих, але хочу платити гроші своїм :) Дякую!
-
Вітаю всіх! Збережіть день
Молодь Церкви Св. Марії організувала фандрейзинг для України на 10 Грудня з 10ї ранку до 3тьої години!
Якщо ви також хочете прийняти участь, деталі внизу.
Наш захід:
Ми будем мати вареники, Борщ, солодощі та рукоділля! Багато майстрів з нашої громади зібрались щоб зробити цей захід чудовим! Ви можете очікувати Українську вишивку, мистецтво, мастер класи, Петриківський розпис, Ялинкові Іграшки, в'язання та багато іншого! Ми також будем мати професійні фото, тому приходьте до нас! Поділіться з вашими друзями та прийдіть святкувати Різдвяні свята та допомагати Україні! Сподіваємось побачити вас там!
Якщо ви хочете доєднатись і продавати ваші поділки на нашому заході, будьласка напишіть емейл на: [email protected]
Щоб зареєструватись. Забронювати стіл коштує 10$.